- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Apple Week: MacBook Neo, M5 MacBook Pro és Studio Display XDR
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Hencso
Ármester
Sajnos én is tisztában vagyok az AMD hátrányával remélem a ZEn beváltsa a hozzá füzött reményeket kérdés milyen árral kerülnek piacra ddr4 es ramokat 2400 ast láttam már 30k ért de alaplap és cpu még nincs szóval ez mind addig rejtély marad amíg valaki nem vesz AM4 et
viszont én nem nem igen tudok álláspontot foglalni örülnék én is egy 4790k nak egyből delidelném
de hát én személy szerint biztos nem adok ki 100k egy kockáért ...
nem meg bántani akarok senkit szerintem Sas azért hozta létre a topikot mivel raimbustibi a GTX titánt kihacsa egy fx 9590 el
meg sokan nem látnak az örömtöl hogy 5.0ghz körül megy az fx de hát most mit csináljunk ezzel én személy szerint +5-10 fps ért nem kezdek el konfigot épitteni inkáb elmegyek nyaralni 
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Apple Week: MacBook Neo, M5 MacBook Pro és Studio Display XDR
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- sziku69: Szólánc.
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont én nem nem igen tudok álláspontot foglalni örülnék én is egy 4790k nak egyből delidelném
de hát én személy szerint biztos nem adok ki 100k egy kockáért ...