Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Sajnos én is tisztában vagyok az AMD hátrányával remélem a ZEn beváltsa a hozzá füzött reményeket kérdés milyen árral kerülnek piacra ddr4 es ramokat 2400 ast láttam már 30k ért de alaplap és cpu még nincs szóval ez mind addig rejtély marad amíg valaki nem vesz AM4 et
viszont én nem nem igen tudok álláspontot foglalni örülnék én is egy 4790k nak egyből delidelném
de hát én személy szerint biztos nem adok ki 100k egy kockáért ...
nem meg bántani akarok senkit szerintem Sas azért hozta létre a topikot mivel raimbustibi a GTX titánt kihacsa egy fx 9590 el
meg sokan nem látnak az örömtöl hogy 5.0ghz körül megy az fx de hát most mit csináljunk ezzel én személy szerint +5-10 fps ért nem kezdek el konfigot épitteni inkáb elmegyek nyaralni 
Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
viszont én nem nem igen tudok álláspontot foglalni örülnék én is egy 4790k nak egyből delidelném
de hát én személy szerint biztos nem adok ki 100k egy kockáért ...