- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Unigine Superposition Benchmark
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Sajnos én is tisztában vagyok az AMD hátrányával remélem a ZEn beváltsa a hozzá füzött reményeket kérdés milyen árral kerülnek piacra ddr4 es ramokat 2400 ast láttam már 30k ért de alaplap és cpu még nincs szóval ez mind addig rejtély marad amíg valaki nem vesz AM4 et
viszont én nem nem igen tudok álláspontot foglalni örülnék én is egy 4790k nak egyből delidelném
de hát én személy szerint biztos nem adok ki 100k egy kockáért ...
nem meg bántani akarok senkit szerintem Sas azért hozta létre a topikot mivel raimbustibi a GTX titánt kihacsa egy fx 9590 el
meg sokan nem látnak az örömtöl hogy 5.0ghz körül megy az fx de hát most mit csináljunk ezzel én személy szerint +5-10 fps ért nem kezdek el konfigot épitteni inkáb elmegyek nyaralni
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest