Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Epson nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hokuszpk #39604 üzenetére
1.1 volt/4GHz fix/RAM no XMP, visszaosztott freki, alacsony időzítés, def fesz/DDR4 - általánosra így használom, nekem bőven elég(3800X), valamint gamera is, mert olyan régebbi, kb középretrókkal tolom, az újabbak nem izgatnak.
Win98- hoz is elegendő így
Bár a mai napig nem értek hozzá rendesen sztem...
Csak Win98 alatt toltam meg, ami a csövön kifér, azalatt a 3DM01 verseny a leglényegesebb, ahhoz kellett a 4.65GHz, annyit megy max, átlagos példány.[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítség és a tanácsokat.
Végül úgy állítottam be, hogy a PBO-t kikapcsoltam és egy kis offsetet (0.05mV) kapott (de még lehet kicsit lentebb viszem) és így is ugyan azt tudja, mintha menne a PBO csak feleslegesen nem fűti magát .
- Anya megyek cseresznyét szedni! - De hát tél van Pistike! - Tudom... sapka, sál!
-
heavygrip
senior tag
válasz koszos91 #39597 üzenetére
Hali.
Nekem is volt 3600, sajna én sem tudtam sokat kihozni a PBO val. Asszem a két legjobb magon maximum a 4250Mhz-et tudtam elérni. Így vissza állítottam gyárira, úgy használtam.
A fix fesz/frekit nem próbáltam,de fentebb olvasva és a többiek tapasztalatából kiindulva szerintem próbáld még lentebb vinni a feszt. Mindig egy lépcsővel.
4Ghz-et 1.25Voltal lazán vinné kéne, de ahogy írták fentebb is proci függő.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Dragon3000
veterán
válasz DarthSun #39600 üzenetére
Igazából ez példány függő is, általában pbo-val be lehet jól állítani, de ki lehet fogni olyan példányt, ami a max pbo órajel felett is megy all core oc esetében és alacsony feszültséggel. Volt 3600-am, ami 4,5GHz 1,2375V-tal stabil volt, de lehetett olyan példányokkal is találkozni itt a topikban, amik 4,3GHz-re se voltak képesek 1,35V mellett sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest