Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ryzen 5700G melle mekkora a sweet spot ram sebesseg?
Patriot Viper 3733-et neztem ki, mert anno ez volt a 3700x mellett es nagyon tudta amire vettem. Feszes idozitesek mellett is stabilan mukodott. Most nem szeretnek ezzel szorakozni, csak egy normalis KIT-et akarok a gepbe.GIGABYTE B550I AORUS PRO AX Alaplap
-
-
törölt tag
válasz
SnakeEater #8397 üzenetére
Körülnéztem használt vonalon. Szinte nincs APU. Egyszerű B450M (mATX) lapok kb. 2k-val olcsóbbak, mint a bolti/webshop-os újak. A320-as lap néha, mutatóba, az első generáció gyermekbetegségeivel - pl. nagyon durva ram-hiszti - isten tudja milyen előélettel és BIOS verzióval....
Olcsó B450M lap kb. 22k, Athlon300GE 25-27k (hűtő nélkül). Boltból garival. (lap BIOS verzióját kell ellenőrizni) Már csak RAM kell hozzá, 3000-3200/cl16-os. Ebből tuti lesz használt, akár tömkelegével is.
SSD az segít, a B450M lapokon van egy M2 NVME/SATA foglalat, a 2. az SATA3. De lehet 2db SATA3 SSD is. (Nekem is a legolcsóbb SATA3-as Kingston SSD-m van. 3 éve szépen teszi a dolgát mindkettő.)
-
SnakeEater
csendes tag
válasz
consono #8396 üzenetére
Köszönöm!
Igen egy A320 az alaplap terv. 2 SSD: az egyiken az emulátor, a másikon Windows, de az csak alap dolgokra (filmnézés, youtube, böngészés)
Az emulátorok nagyjából ezek:
Mame, Nes, Snes, GBA, Gameboy, Nintendo 64, PS1, PSP, Dreamcast, Megadrive. Tehát semmi durvulás. Nagyjából egy C2Q Q8400 is megbírkózik vele bőven (jelenleg ezen fut), csak kellene egy kisebb fogyasztású gép, kisebb házban, integrált vga-val.
Akkor szerintem a kisebb Athlon is megteszi :)
Csak ez a Ryzen fura nekem (2100GE), hogy még az AMD oldalán sincs infó róla... -
consono
nagyúr
válasz
#12516608 #8395 üzenetére
Hát, nem dolgozni veszi, az emulátorok meg nem tudom mennyire hajtják meg a több szálat... Ha meg tényleg olcsón kell, akkor a B450 is overkill, elég egy A320... Hogy kicsit on is legyek: feleségem gépébe Athlon 3000G-t tettem, lassan két éve. Tökéletesen fut a mindennapokban, nem lassú, nem gyenge és még kicsit játszani is lehet vele a szokásos wordexcelinternetteamszoomspotify-on kívül.
Persze ha Wii U vagy PS4 emura gondolt SnakeEater, akkor más a helyzet
-
törölt tag
válasz
SnakeEater #8394 üzenetére
Inkább itt kérdezzél [link] .
Amit nézegettél, az egy OEM-eknek gyártott spéci 2200G variáns. Használt R3 2200G APU-t próbálj szerezni amit a legolcsóbb B450-es lap is élből meghajt.2mag/4szálas procit én nem vennék, dolgoztam i3 2120-szal, botrány gyenge volt.
Intel i3 10100-at tartom az első értelmes procinak. (A 2400G-m jobb az IGP miatt.) -
SnakeEater
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Egy nagyon alap gépet akarok összerakni emulátorok futtatására. A processzor amit kinéztem az AMD Ryzen 3 pro 2100GE (leginkább az integrált vga miatt). A problémám, hogy szinte semmi érdemleges infót nem tudok róla, illetve az alaplapok, amiket nézegettem, azok közül egyiknél sincs, hogy támogatná ezt, csak a 2200G/2200GE-t. Ettől függetlenül próbálkozzak be vele? Vagy inkább hanyagoljam ezt és legyen az Athlon 300GE.
A lényeg, hogy olcsó gép legyen, nem kell, hogy brutál erő legyen benne, arra van másik PC-m.Köszi előre is!
-
-
zotyesz66
őstag
válasz
Archttila #8386 üzenetére
Esetleg érdemes megpróbálni elindítani így a gépet. Vettem egy B550M-HDV (szintén Asrock) lapot, amiben támogatott a 3400G, de csak az 1.80-as BIOS-tól. Kértem rá a frissítést a bolttól, ki is fizettem. Itthon összeraktam, el is indult, de láttam, hogy csak az 1.10-es BIOS volt rajta, ezzel nem igazán kellett volna, hogy induljon. De meg tudtam csinálni a frissítést. Hátha a tiéddel is menne.
-
kisza25
félisten
válasz
Archttila #8384 üzenetére
Hallani már hallottam róla, de olyannal még nem találkoztam aki igénybe vette volna.
A lapot honnan veszed? Mert sok helyen lehet kérni bios frissítést. Nekem volt itthon szerencsére másik procim, de amúgy beszívtam volna, mert nem ment a rendelt cuccal
Elvileg itt lehet kérni
És ez kell hozzá:
"A processzor kérése egyszerű: ezen a weblapon ki kell tölteni a nevet és címet, majd az alatta lévő űrlapon meg kell adni a vásárolt CPU nevét, továbbá a dobozán olvasható Part Number és Serial Number kódokat. A Problem Description mezőben érdemes röviden ecsetelni a problémát (angolul), továbbá mindenképp be kell írni a „Boot kit Required" szöveget. Amennyiben az AMD jóváhagyja a processzor igénylését, akkor e-mailben küldi ki a további tudnivalókat és teendőket." -
Archttila
veterán
Jövő héten érkezik az ASRock Deskmini x300-asom amibe egy 5600G/5700G-t (még nem döntöttem el) szeretnék venni. Viszont mivel ezt a gépet az esetek 99%-ban régi, - 5x szériát még nem támogató - 1.40-es BIOS-al küldik, kéne valahonnan (de honnan ugye) szereznem egy alap min Athlon 200GE CPU-t.
Tudomásom szerint ilyen esetektre van az AMD-nek egy olyan szolgáltatása, hogy (lap, cpu) számla ellenében küld egy a fentebb említett procit, amit frissítés után vissza kell szolgáltatni.
Ezzel kapcsolatban van valakinek gyakorlati tapasztalata? Tényleg kűldenek, ha igen akkor kb mennyi ideig kell rá várni? -
törölt tag
válasz
kisza25 #8382 üzenetére
" régebben lehetett olyat, hogy nv fizikát számol egy amd kártya mellett, ilyen létezik még? " --- Tudja a tök, de szerintem nem szűnt meg. Simán dolgozhatnak egymás mellett. Az adott szoftvernek kéne ezt tudnia.
---- pajorgergo: bizonyos terhelésig simán jó a gyári, jó minőségű friss pasztával.
-
-
pajorgergo
aktív tag
egy kis észrevétel csak, kb 2 hete feladta a harcot a vízhűtés a 2400G-n, mondom akkor rakjuk rá a 3 éves gyári pasztás gyári 7 lapátos hűtőt....NFS Payback alatt simán 70-75°C
Tegnap újra pasztáztam MX-5-el, hát most végre max 60 fok játék alatt.
Pedig már elgondolkoztam egy CM H410R-en mert edigitalon kb féláron van -
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #8376 üzenetére
persze a link lemaradt 3400+gt 1030
1600 gt1030
3400g
jó ez a kis proci -
-
-
Gyuri27
félisten
Haver haverjának most dobtunk össze. Belsőépitész. Aztán mennek ot a renderek, vray (ha jól irom) ilyenek.
Barátomnak is lesz majd (csak ő most tesztel). Jelentem fasza.
1,2 alatt gyári 4,6 fölé boostol picivel. 60 fok munka közben. Szedi a lábát.
Irdatlan jó proci. Ár/értékbe szerintem veri az 5800X-t. -
hokuszpk
nagyúr
3800XT vs 5700G viszonylatban tudok nyilatkozni, nalam $DEFAULT a 3800XT CB 20 singlecore teszten 540 -es erteket kapott, az 5700G alapon ment 580+ -t, multicoreban kb. ugyanazt tudja a ket proci, alapveto kulonbseg, hogy a 3800XT 105/142W -bol, mig az 5700G 65/88W -bol . vegul egy kis finomhangolas utan 602 pontban kiegyeztunk
annyit meg hozza kell tennem, hogy en egyelore nemhasznalom az IGP -t, pedig en is azert vettem ezt, hogy jopenzert eladjam a Vega56 -ot, de sajnos valami interferencia van az osoreg tvkartyammal. Valamennyit csokkenthet a teljesitmenyen az IGP memoriasavszeligenye, de a 3600 -nal mindenkeppen joval erosebb lesz.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
jelenleg egy R5 3600-at használok egy GTX1060 3GB-os kártyával.
Csak munkára használom (Corel, Photoshop, Illustrator, After Effects), mert még aknakeresőre sincs időm.
Mivel egyik program sem használja intenzíven a GPU-t, ezért arra gondoltam, hogy eladnám és becserélném egy 5700G-re.
Jól gondolom, hogy CPU erőben sokkal többet kapok, mint amit a 3600 tud nyújtani?
A GPU másodlagos, a fent vázoltak miatt.Korábban volt már APU-m (A8 3570), nincsenek rossz emlékeim vele.
-
válasz
hokuszpk #8365 üzenetére
Ajánlott cpu/gpu igénye, milyen informatív, sokat segít az AMD tulajoknak
CPU: Intel Core i5 (recent generation) - 2021. szept a megjelenés
GPU: NVidia GeForce GTX 900-series 4GB VRAMMondjuk ez alapján valóban nem árthat az 5700G, meg egy jó kis VGA, zsebbenyúlós egy élmény ez a játék.
#8366 kisza25:
lehet baja van a lapnak?
Eseménynapló ír valami érdekeset ilyenkor? -
paperboy
senior tag
Nekem 2400G-m van, és ugye a PC Health azt dobja rá, hogy nem támogatott hardver Windows 11-hez. Namost én próbáltam egy telepítést, és nem sírt a gyári telepítő a proci miatt, simán, szépen feltelepült...
-
djnice
veterán
Értem, köszönöm mindenkinek.
-
Ahogy olvasom, optimalizálatlan.
Itt írja egyik hozzászóló, hogy simán droppol, pedig adatlapjára menve Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti. Szóval nem lennél érdemben előrébb egy 5700G-vel, dGPU kéne inkább, amik persze most megfizethetetlenek.
Gépigénye is érdekes, ajánlottnál akár elég nagy számozású is lehet az a GTX 900 series 4GB VRAM-mal. -
djnice
veterán
Az 5700G mennyivel jobb választás játékra mint egy 3400G? Pl a Gas Station Simulator brutál szarul megy még low beállításon is 1080p-ben a 3400G-vel, nem tudom hozna-e annyit az 5700G, hogy megérje lecserélni.
-
konci79
őstag
válasz
Gyuri27 #8345 üzenetére
De a 3400G Picasso, mint a 3200G, ezekre nem vonatkozik a figyelmeztetés, anno megkérdeztem a supportot. Mondjuk nekem az 1.6- is BIOS - van volt CPU manual tuning utoljára, azóta kevesebb beállítási lehetőség van. Viszont a memória tuning jobban megy az új biosokkal.
De ha manual-t választom cpunál , és beírok órajelet és feszt, valamiért egyik biossal se működik, újraindul. -
törölt tag
válasz
kisza25 #8346 üzenetére
Mondtam/sejtettem én, hogy valami huncutság van ott azzal az Asrock lappal BIOS téren.
Van még lehetőséged elállni a vásárlástól? Ha igen, akkor élj vele!
És vegyél egy B450M PRO-VDH MAX-ot.Nem véletlenül favorizálom az MSI B450 lapokat. Van kettő és mindegyik "Out of the box" egyből ment pöpecül. (Adatlapomon less rá.)
--- Gyuri27: pont Asrocknál volt egymásra épülő BIOS frissítés a visszalépés lehetősége nélkül. Ha kihagytál egy frissítést, akkor ott voltál, ahol a part szakad.
MSI-nél nincsenek ilyet "huncutságok" vissza lehet állni, pláne olyan lappal, ahol dedikált USB port van BIOS módosításhoz és ott a "Flash BIOS Button". -
válasz
kisza25 #8346 üzenetére
Cpu support list alapján van olyan 3400G verzió, amit csak a P4.50-től támogatott, szóval a többi verzióhoz is jó kéne legyen ez pl.
Biosoknál a 4.50 nem írja, hogy Picassohoz (APU) nem való, csak a Pinnacle (CPU), Raven (APU), Summit Ridge (CPU)-t említi, úgyhogy simán feltennék 4.xx biost. Te melyikkel próbáltad?
-
kisza25
félisten
válasz
konci79 #8344 üzenetére
Igen, a CPU support szerint, az úgy szokott lenni, én is így értelmeztem, mert azt szokták írni melyik bios-tól, de nézd meg a bios-ok leírását, hogy pont fordítva van, 3.2- ig támogatja a 3400g-t és 3.7- ig a pinacle procikat .
Én is a CPU supportot néztem.
Ezért nem indult el az 1600AF-el, mert az pinacle, mondjuk a 3400g vel is csak elindul, de random fagy, vissza kell raknim a 3.2 biostGyuri27: igen, csak ha nincs itthon két fajta am4 proci, akkor el sem tudom indítani, közben látom, hogy van egy program ami elvileg a legelső biost rakja fel, ha jól értelmezem?
Restart to UEFI ver:1.0.9 -
Gyuri27
félisten
válasz
konci79 #8344 üzenetére
Lehet bios gond.
Ugye a nem támogatott proci bios kombó vagy vagy.
Nem csak asrock lapnál. Több ryzenes topikban olvastam, hogy felrakja az user a nem támogatott biost és megy. Aztán sokaknak nem megy.
Ami biztosan megy aminek biztosan mennie kell az az ajánlott bios. Nem véletlen van odairva.kisza25: asrocknál még jól jársz. Tudsz visszafele flashelni. Ne szidd őket. Van olyan gyártó olyan lapja (nem is egy) ahol nem tudsz régi biost felrakni!
Egyébként ezért vesszük olyan helyről a lapot (ha nem biztos a bios verzió) ahol frissitenek biost (akár felfele akár lefele) 2-3000 ft szokott ez lenni. -
-
kisza25
félisten
Szóval asrock b450m hdv r4.0- át ne vegyetek 3400g mellé, mert a 3,2- es bios az utolsó ami támogatja és a 3.7- es biosal jön
Folyton fagyogat és eldobálja a vga drivert
Ma megpróbálom visszarakni valamelyik korábbi BIOS-t, de ez egy vicc tényleg -
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27 #8341 üzenetére
azt hozza amire számírtottam, 3400-at nem kaptam, amire vettem pont elég
a gyerek nyomja vele a fortnite-ot, azt jobban viszi, mint a 3400g
majd mérek egy olyat is csak esetleg este lesz időm átpakolni, már a helyén van az új gép
amúgy annyi a difi, hogy a 1600af+1030 még a 3000Mhz ramokkal lett mérve, a 3400G meg a 3200Mhz RAM-mal, de ha szétszedem lehet csinálok olyat is, na meg megpróbáom megy-e többet is a RAM, de innen már nem hiszem, hogy sokat hozna
ha lett volna 35eFt-ért rx 550 inkább azt vettem volna, de legjobb lenne a 3400g 50eFt-ért, de ketten is felültettek így nem vacakoltam a hardveraprón tovább -
Fred23
nagyúr
válasz
kisza25 #8338 üzenetére
3DMark 2013 topikba tettem be korábban: 3400G-s eredményem.
-
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #8332 üzenetére
Az alpinnal könyebb volt tesztelni, aztán végül az maradt rajta, már kapott egy 1TB vinyót is az 500GB m.2 SSD mellé és a 3200Mhz-es RAM-ok is bele kerültek.
A driver telepítése után egyből kiírta, hogy freesync monitor és aktiválja a beállításokban.
Volt még itthon egy win 10 pro, maradok is azon, notin kipróbáltam a 11- et,nem győzött meg.
Teszteltem kicsit az 1600+1030- at, azért stabilabban tartja az FPS-t, főleg a minimum FPS magasabb jóval. -
kisza25
félisten
válasz
pajorgergo #8329 üzenetére
Miért nem próbálod ki
Amúgy elég és nem vészesen hangos -
consono
nagyúr
válasz
pajorgergo #8329 üzenetére
Elég, soha nem volt gondom vele. Nálunk az megy két és fél éve.
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok
3 év után feladta a harcot a Cooler Master masterliquid lite 240 (az a csoda eddig elment).
A gyári Wraith Stealth hűtő is bőven elég a 2400G-nek?
Jelenleg 3,8Ghz-n ketyeg, de ugye overkill volt a hűtés rajta ami alacsony fordulatszámon ment csak, így majdnem teljesen hangtalan volt a gép, a poci meg 50 fok fölé sose ment
A gyári hűtő mennyire hangos? vagy érdemes helyette valami mást rendelni inkább? -
zotyesz66
őstag
válasz
#12516608 #8325 üzenetére
Én szintén egy "huncut" Asrock lapot vettem: B550M-HDV. Csak az Asrock B550-es lapjaival mennek a 3200G-3400G procik mármint hivatalosan, ha nem tévedek. A B550M-HDV a P1.80-as BIOS-tól viszi, ezért az Ipon-tól kértem bios frissítést, amit ki is számláztak. Itthon rakom össze, bekapcsolom, vagy fél percet molyolt, de aztán elindult. De csak lestem, hogy egy 1.10-es BIOS figyelt rajta... A procit korrekten felismerte, de a windows hajigálta a BSOD-kat, végül lefrissítettem 1.80-ra és helyrejött a lelkivilága. Most jön majd az alulfeszelés.
-
jokeph
nagyúr
válasz
#12516608 #8323 üzenetére
Nem látok difit, bármelyik REV-et nézem a CPU support list/BIOS között.
3.70-es BIOS ver-el mindegyik rev. lapban kell menjen az 1600AF is (Valamint a komplett Ryzen 1xxx/2xxx/3xxx sorozat is - 3xxx XT-hez min P3.90 - pár PRO CPU van amihez újabb kell, de az itt most nem szempont).
Amúgy meg nem kicsi az a BIOS méret, igazából ki sincs használva még teljesen. -
törölt tag
válasz
kisza25 #8322 üzenetére
Lehet hogy azért nem indult az Asrock lapban, mert el tudom képzelni azt, hogy a szűkös BIOS méret miatt Seggszikláék letrükközték az 1000-es sorozat mikrokódjait is a BIOSról.
Éééééééssss IGEN! Letrükközték!!!! [link]
Na, az ilyen húzások miatt nem szeretem őket. Egyébként a lap amúgy jó, nincs olyan TV vagy monitor amivel nem lehet összekötni APU esetén.
1600AF nekem 3,6GHz allcore OC-val megy MSI lapban (adatlapom) pörgősebbnek érzem, mint a 2400G-t 3,9GHz szintén allcore oc-val. (Ramon még dolgoznom kell, mert most csak 2933-on megy.)
Sok örömet a cuccokhoz.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Na srácok, végül is az új alaplap, ház, táp, memória, SSD kombó mellé a 3400g került.
Úgyhogy végül is az eredeti elképzelés született meg.
A régi gépbe ment bele az új processzor és a videókártya.
Ennek az egyik oka, hogy nem volt hajlandó elindulni az újonnan összerakott gép.
Gondoltam hogy a procival van valami, mert a másik gépbe működött a memória, a videókártya, az SSD.
Vásárlás előtt néztem hogy melyik biostól támogatja az alaplap a processzort és elvileg a 3.7- től és az volt rajta, mégse indult el vele, de miután megcseréltem a két gépben a processzort, hogy a proci működik-e egyáltalán (meg az új alaplap) mindkét gép elindult.
És akkor már nem volt kedvem variálni hogy még egyszer leszedni a processzor hűtőket, meg serélni a procikat stb.
A harmadik ok a freesync.
A régi gépem a nappaliban van a tv-nél és arról szoktam filmeket nézni meg YouTube ot és a tv nem freesynces.
A monitorom az viszont az, így az új gép a régi 3400g vel a monitorral lesz használva, így a freesyncet is tudom használni.
Az új gépet már tegnap összeraktam, csak amikor nem indult el, akkor szépen félreraktam, hogy na majd holnap, mert tudtam hogy a vége az lesz, hogy procit kell cserélgetni -
jokeph
nagyúr
válasz
AxBattler #8316 üzenetére
A termék saját dobozához nem csak az AQUA ragaszkodik, hanem sok kisebb kereskedő is, de erre jobb helyeken fel is hívják a figyelmet.
Boltos ügyintéző: ilyen gázos esetem sosem volt, a boltemberén múlik kb. minden ilyen esetekben, ez a hozzáállás nálam sokba került volna a jóembernek.
-
-
törölt tag
válasz
AxBattler #8316 üzenetére
Aqua-nál mindig ember függő volt a gar. ügyintézés. Volt kb. 2014-ig ott egy 35-40 körüli srác, látásból ismertük egymást. Egy memó és egy táp volt garis cserén kb. 2-3 perc alatt lement. Aztán cserélődtek és a Karinthyn lévő üzletük is másképp működik már.
Az ifjoncok akarják megvezetni a magamfajta öreg fószereket. -
válasz
Gyuri27 #8315 üzenetére
TV-t csak és kizárólag saját dobozával voltak hajlandóak gariztatni - nyilván csak így lehet külföldre szállítani.
VGA ventije behalt - próbálták hárítani/elkenni a felelősséget, nemgaris hibának beállítani, végül nagy kegyesen egy gyengébb kártyát ajánlottak (R9 380 helyett RX 560-at, majd egy 1050Ti-t sikerült kiharcolni); mindezt minősíthetetlen hangnemben, akkora ótvar, pofátlan csúsztatásokkal, hogy az arcom leszakadt.
SATA, molex kábelt, HDD fiókot, más 10k HUF alatti értékű terméket veszek tőlük, ennél bonyolultabbat/drágábbat soha többet.
... és akkor most várom a 3 napos bant.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#95712068 #8302 üzenetére
Á értem. Akkor ott csak valami felbontás mizéria van, az se rossz, de élhető.
Volt két ilyesmi felállású gépem is, GB B450M DS3H + 2200G, meg egy Aorus B450M + 2400G, mindkettő OK volt az integrálttal. Lehet, hogy a monitorodat zavarja be a 4:3-16:9, ilyesmi.Nálam konkrétan volt, hogy gomb megnyomás után csak a windows asztal megjelenésekor lett kép.
HP prebuilt előnyei. -
törölt tag
Nem értem a végén a szmájlit.
Írtam, hogy egy éve teszteltem, és voltak gondok a szinkronnal, ha elment a monitor alvó módba. Viszonylag régi a freesync monitorom, és nincs hozzá friss firmware, akkor még hírből sem volt arról szó, hogy g-sync-es vga-val is menni fog. Vagy a monitor firmware vagy nv oldalon volt driveres probléma (vagy mindkettő), 13 hónap alatt javíthattak a dolgon szoftveres oldalon is. Nincs lehetőségem 10xx kártyával tesztelni, csak 2200G és 3200G van otthon.#8303 kisza25
Egyéb okból csak kontrollerrel játszom, és pc-n az nem idális a multihoz, így ilyenbe nem futhattam bele, gta 5 még a 2200G-vel is vállalható online. De ott is úgy kezdődik a "multi", hogy kihúzod a netet, és vársz 5-6 másodpercet, hogy mindenkit ledobjon a szerver, és akkor talán nem bannolnak egy modder (csaló) miatt. -
törölt tag
válasz
kisza25 #8300 üzenetére
Miben volt kevesebb?
Netezni 4K kijelzőn bőven jó, játék terén minimális a különbség a 3200G és 3400G között, vagyis még anno 2200G és 2400G-t teszteltem, érdemi különbség nincs a kettő között, mert a ram a szűk keresztmetszet.#8301 Anachronix
Emlékeim szerint a monitorhoz kapott kábellel van rá rákötve, de megnézem a Series X-hez kapottal is majd.
Amúgy "van kép", csak a felbontás nem jó. Amikor megnyomom a monitor menügombját kikapcsolás miatt, akkor lent látható az a rész a menüben, aminek középen kellene lennie.
Ki-bekapcsolás után már középen lesz az a menü rész, ami előtte lent volt, szóval mintha rázoomolna a képre.
Giga lapod volt akkor? Nálam csak a gigabyte lappal csinálta, asrock és msi-nél nem volt ilyen, madzag ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest