- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
DroiDMester #22391 üzenetére
"Y" kábelt a házventikhez adnak, az nem gond ami nagyobb gond az a VGA átalakító, nekem a Gigabyte 7970-el volt gondom amit a H100i procihűtővel oldottam meg de mert nem tudtam 3to4 pines VGA átalakítót szerezni.
-
eszakas
őstag
válasz
Rathrol #22286 üzenetére
Hát ha brutál fps-t produkál a kártya pl.10-50000 akkor kicsi cicergés van de az eddig minden kártyámnál volt. Máshol nem hallani semmit nekem nagyon bejött ez a kártya. BF4-nél sincs keretem max felbontásnál csak ott már 50-60fps okoz egy kicsi gondot
Más kártya folyamatosan cicereg
-
eszakas
őstag
válasz
eastone1 #21662 üzenetére
Szia.
Nekem 290 Vapor-x van, csendes és hűvös. Reméljük a Mantle hamar elterjed vagy a Microsoft is csinál valami hasonlót a dx12-ben és besegít ott is a kártya a procinak, úgy hogy szerintem nem volt rossz választás a 290x.
Viszont a ma kiadott WHOL driver nekem nem telepszik fel nekem w8.1-re. Volt már ilyen más driverrel de valamit javítottak és az megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest