- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Most már értem miért nevezik ezt a márkát ANUS-nak ....
-
HopeckoR
aktív tag
Hát annyira nem értek a BIOS dolgokhoz de nem hangzik hülyeségnek
De inkább egy hozzáértőt kéne megvárni ezzel kapcsolatban.
Végül is az én látásmódom szerint felrakod rá, akkor a sima órajeleken fog menni de mivel ez a kártya tuti bírja az OC frekvenciákat fogod és felhúzod annyira
Én még kicsit levelezgetek az ASUS-al most már kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni
ha nagyon nem lesz semmi max én is tolok rá egy jó BIOS-t... -
laychi
veterán
válasz
NyuszyCaster #670 üzenetére
-
sepsi0
őstag
-
laychi
veterán
De nekem nem csinál ilyeneket,hogy kikapcsol a monitor és úgy marad,működik rendesen,csak az órajelet nem veszi vissza :S ...telepítő DVD-ről tettem fel a drivert. Próbáltam a 14.4-et is de az kaki volt,lassabb volt tőle bf 4 alatt is, meg most wantedben is max 30 fps-em volt,de az tartósan,eredeti driverrel meg 55-60 fps.
-
HopeckoR
aktív tag
Hát eddig 2/2 ilyen kártya volt itt a fórumon. Azon a fórumon is kérdezgettem ahol vettem de oda még nem érkezett válasz, hogy másnak is ilyen e.
Ha feljebb mész olvashatod, hogy felvettem a kapcsolatot az Asus-al hogy mizu az első levélre nem kaptam számomra elfogadható választ, most erre reagáltam de az első e-mail alapján kereken 48 óra alatt válaszolnak ahogy azt az automatikus e-mailben is írják szóval ha dolgoznak szombaton majd talán akkor lesz rá valami reakció azt amint megkapom beírom ide a fórumra.
Ha erre sem lesz semmi tényleges reakció akkor megyek tovább a központi e-mailjükre.
-
sepsi0
őstag
ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC 2GB
Na most akkor ez nem ajánlott? Most akarok kettőt is venni....
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
#85552128 #679 üzenetére
Válaszoltam neki egyenlőre ezzel kapcsolatban. Leírtam a véleményemet pl a ZeroCore így nem jó semmire akkor minek is van az ott? Megvárom erre a választ, ha hasonló visszajelzés jön mint korábban akkor elindulok a külföldiek felé hátha ott értelmesebb választ kapok majd.
Nekem is csak ez a gondom.. az élettartam.. 40e Ft-ot adtam ki érte nem ingyen hoztam el és nem akarok egyből majd a gari lejárta után másik kártyán venni, szerintem ez érhető jó persze tudom nekik az lenne a jó...
-
törölt tag
válasz
HopeckoR #677 üzenetére
Szerintem most ne a magyar képviseletet keresd...
Ha a külföldi ügyintéző hasonló választ is ad minél többen írnak nekik annál valószínűbb, hogy kivizsgálják a problémát (bár új BIOS-t valószínűtlen, hogy kiadnak publicba),
Amit a magyar ügyintéző írt az bullshit, a kártya stabilitása nem attól függ, hogy 24/7 3D órajelekkel megy, sőt még csökkenti is az élettartamot és csak felesleges hőt generál.
MSI Afterburnerrel viszont van lehetőség profilokat létrehozni 2D/3D órajelhez, csak ki kell tudakolni valakitől a pontos magfeszültséget a 2D-s 300 MHz-hez. -
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #675 üzenetére
Nah de most próbáltam úgyis hogy a gép magától nyomta ki a monitort úgyis uygan úgy maximális órajeleken ment a kártya, 55fok körül... ( várható volt
)
De ezzel jó ötletet adtál vissza is írom nekik kíváncsi leszek hogy erre mit reagálnak majd...A neten is fent van ez a ZeroCore power tech. sőt a dobozán is rajta van. Bár most kicsit utána olvastam ennek a dolognak. ez a ZeroCore etch nem csak több GPU-s rendszerre vonatkozik?
Véleményem szerint ez valamilyen szinten az Ügyfél megtévesztése már egyszer mérnök leszek nem jogász, szóval valaki ezzel kapcsolatban mondhatna valamit
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #675 üzenetére
Tudom hogy nem te raktad fel rá a BIOS-t de szerintem nem is úgy írtam de ez már mind egy is
A ZeroCore hogy működik? Hm.. Nagyon "remekül"Ha a gép úgy van beállítva hogy magától X idő után nyomja ki a monitort akkor az esetek 99%ban nem lesz kép csak reset után...
Ha én nyomom ki a monitort akkor ugyan úgy futnak tovább maxon az órajelek ( az előbb próbáltam ki ). Loggolt közben a GPU-Z kíváncsi voltam rá én is...
Lehet ahol vettem megpróbálom visszavinni hátha kapok más típust.. Igaz 1.5 hónapja használom de őket is zargattam pár napja ezzel kapcsolatban ők azt mondták hogy vigyem be és leküldik a szervizbe.
-
válasz
HopeckoR #671 üzenetére
Üdv!
Mint említettem, nem én raktam fel a BOIS-t, mert én se értek hozzá, de tény, hogy ezzel a verzióval(015.039.000.003.000000) már terheletlenül visszaálltak az órajelek 150/300 MHz-ra, és nem okoztak stabilitási problémákat. Ezzel együtt a mai nappal egy MSI GTX 750 Ti 2 GB-os kártya tulaja lettem, és eddig minden pöpec. Terheletlenül gyönyörű szépen visszaállnak az órajelek, ráadásul a fogyasztás is minimális, és a GPU hőfoka is majdnem fele annyi így, mint az ASUS-é volt.
A BF4 multival próbáltam eddig, és hasonló beállításokkal, mint mint az ASUS-nál, gyakorlatilag ugyanazok az fps számok köszöntek vissza. Szóval a rövid tapasztalatok alapján jó döntés volt a csere.(gyorsan le is kopogom, kopp, kopp, kopp)
A végén azért egy észrevétel az ASUS leveléhez, ezt az infót az órajelekkel kapcsolatosan miért nem teszik be a termékismertetőbe, mert ha korrektül leírták volna, tuti, hogy szóba se jöhetett volna nálam a megvásárlása. Ráadásul ott van még a Zero Core funkció ami a termékismertetőben benne van, csak azért érdekelne, hogy mégis miként működik úgy, hogy folyamatosan maxon járnak az órajelek. -
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #673 üzenetére
Érdekesnek mindenképpen érdekes, mert az asus 7790 oc simán skálázódik. Tuningot is próbáltam (gpu 1200 MHz, ram 6600 MHz), tehát a 260x értékeit is hoznia kell fix órajelek nélkül is. A maxon hajtásnak az oka nem-e a tömeges visszajelzés volt fagyásról alacsony órajeleken. Amikor először tapasztaltam, erről és a fekete képernyőről találtam legtöbbet.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #669 üzenetére
nem tudom nekem is oc van a zafir szerint.. igaz nem a hőcsöves és csak 1050/6000 amin megy nem tudom ez mennyire oc de egy biztos terhelés nélkül visza ál alap 300/150 re
engem az érdekelne ha van valaki akinek ilyen kari van húzta e már komolyaban és ment e?
én próbaképp a gpu n 5% ot a memórián 10% húztam és ment. -
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #670 üzenetére
Valóban innen van neki, emlékszem is arra a verziószámra.
Enyémen: BIOS verzió 015.042.000.003.000000
Ami ezen az oldalon van pedig: 015.039.000.003.000000De én nem akarok belepiszkálni, nem is értek hozzá nem is akarok... de elvárható lenne szerintem hogy alapból normálisan működjön...
Hát mind1 használom így és kész..
-
NyuszyCaster
senior tag
lehet hogy innen van a bios
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #668 üzenetére
Nem tudom honnan van neki, de nekem az Asus válaszából az jön le hogy ez az OC kártya egy instabil s*** ami a folyamatos maxon járatásnak köszönhetően valószínűleg a 3 év gari letelte után mehet majd a kukába mert kb addig fogja bírni. De kíváncsi volnék, hogy a többi gyártó OC kártyája is így van megoldva?
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #628 üzenetére
Asus válasza erre az estre:
AMúgy egyre jobban nem értem.. Akkor neked honnan kapartak elő másik BIOS-t?..."Tisztelt Ügyfelünk!
Egyeztettem a kollégákkal és ennél a típusnál azaz az OC verzióban ez normális műkődés, mert a gyári túlhajtás mellett a kártya stabailitására helyezték a hangsúlyt és emiatt vannak a fix órajelek a kártyán. Másik, hivatalos BIOS nincs ehhez a típushoz ellenben szerepelne a honlapunkon.
Tisztelettel,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)
Ügyfélszolgálat: +36-1-505-4561
www.asus.com/hu/support/ | www.asus.hu/rma" -
törölt tag
Akinek a "sima" R7 260X [link] van a Sapphire-tól (tehát nem a 2xDVI-s és magasabb órajelű+hőcsöves változat [link]) mennyire melegszik a kártya illetve mennyire hangos a hűtése ?
Illetve meddig lehet húzni a memória órajelet ? A sima verzióknál 6000 több gyártónál is, de elméletileg a referencia 6500-at meg. -
Gyíkac
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #653 üzenetére
este megnézem. + nem tudom számít-e de hdm-i kábelre átálltam. Belegondolva azóta nincs kb.
-
Hawk1979
őstag
válasz
Tournament #660 üzenetére
Win 8.1 gondolom...
-
kisza25
félisten
válasz
NyuszyCaster #661 üzenetére
tök ugyanaz a két kártya más órajelen
-
NyuszyCaster
senior tag
na jó jó de ez most jó a 260x hez is?
-
Hawk1979
őstag
Szűz, legális, nem mókolt Win7 32bit-re, a 14.3-at telepítve, végtelenítve látható a win logója.
A cata telepítésnél miket választasz ki? De most komolyan. Én a control panelt, meg a játék izét kiikszelem, de minden más felmegy.Lehet hogy a fittyfene tudja ilyen usb meg miegymást is ki kéne pippantanom, hogy ne tegye fel?
Most ahogy írom, érzem, hogy legközelebb csak a csupasz meghajtót, meg a Hdmi hang drivert teszem fel._PicuR_ : Elnézést, nem béta, release candidate.
-
Hawk1979
őstag
Jujj de izgulok.
14.4 RC1 beta driver. [link]
Az előző kettővel a Win7 logonál tovább nem is jutottam.
Szerintem ezt most kihagyom.... -
woodworm
veterán
válasz
NyuszyCaster #646 üzenetére
Nálam is jelentkezett, ha hosszabb időre magára maradt a gép, a monitort sem kell hozzá kikapcsolni. Amióta folyamatosan rá van tolva a +20% power egyszer sem jelentkezett fagyás vagy fekete képernyő. Most már csak arra kell figyelnem, hogy véletlenszerűen elfelejti a beállítást, windows indulása után mindig ellenőrizni kell.
-
CirrMee
addikt
válasz
#00983040 #645 üzenetére
Ex - Kisza25 féle 7790 -est hajt most, amúgy 555BE féle jószág a proci. Sajna sem feszkó emelésre, sem órajel csökkentésre nem "javul" a 4 -es mag, legtöbbször a boot folyamán el is száll. A 7790 viszont jófajta jószág, csak le kellett kapcsolni az alvás/képernyő kikapcsolást (bár amíg az én gépembe volt, csak az alvással volt baja), ennyiért viszont nem csapunk majrét. Működjön (1200/1600), játszani lehessen vele, meg HD filmeket nézni, ilyen apróságokra meg nem adunk.
-
Hawk1979
őstag
válasz
NyuszyCaster #646 üzenetére
Örülj neki, hogy nem megy alvó állapotba, a többségnek meg lemegy, de nem jön vissza....
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
szintén r7 260x kari csak nem asus vagy giga vagy msni hanem zafir és a gondom a következő kb 2 óra játék után játékból kilépek megyek egyből a netre majd kb fél óra után onnan is lépek monitort kikapcsolom gép megy tovább és nagy esélyel ha ujra szeretnék valamit csinálni mondjuk fél egy óra mulva nagy esélyel csak egy fekete kép fogad ami csak reset után tönik el driver 13.12 orendszer win7 32 bit táp Chieftec 550watgép nem megy alvó álapotba és a monitor sem kapcsol ki
-
-
CirrMee
addikt
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
#00983040 #636 üzenetére
Valóban a két kártya TDP-je nagyjából megegyezik, szóval nehéz elhinni hogy a melegedés miatt lenne ilyen gondom a képpel néha. 14.3-as beta driver törlése óta és a 13.12-es feltelepítése óta Win8 alatt nem tapasztaltam hibákat.
Az alaplap pedig:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3096#ov
Rev 1.0 -
törölt tag
válasz
HopeckoR #622 üzenetére
Jó az alaplapod , csak 2 hibát látok :
Nem látom az UCC -t azaz megfeloldást
illetve VRM áramkör szépen letisztulva egy hűtőbordára vár .
Ami frankó : 8+2 fázisú tápellátás - nemértem gyártót miért spórolt
A rev3.1 már AM3+
Melyik is van végképp ? mert van belőle 5 féle GA-MA770T-UD3P
-
válasz
HopeckoR #633 üzenetére
2008 környékén nekem is egy Gainward HD 4850 512 MB-os kártyám volt kb. 3 évig, de nem volt áramzabáló, sőt úgy emlékszem, hogy annak TDP-je még a 130 wattot se érte el, az ASUS-nak meg ugye 115 watt. Ezzel együtt tényleg érthetetlen, hogy a két hasonló teljesítményű kártya esetében az AMD-s 115 wattos, míg az nvidiás MSI meg 65 watt.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #631 üzenetére
A hűtéssel nem hinném hogy gond lenne. +3db 12cmes venti van a házban. Elől ami befújja a levegőt, oldalt ami pont a VGA-ra fújja a levegőt és hátul ami kiszívja a levegőt. De most nem akar előjönni a hiba szóval érdekes... De ha most melegszik akkor mi lesz vele nyáron...?
Meg azt ne mondja nekem senki hogyha a Sapphire HD4850 Vapor-X es kártyának nem volt meleg ebben a házban ezekkel a ventikkel akkor ennek a kártyának melege lenne.. nehéz elhinni. ( A HD4850 egy igazi áram zabáló volt, tudtommal jóval többet zabált mint ez a kártya )
-
A külföldi teszteket nézve, szinte ugyanaz a teljesítmény, az egyik játéknál jobban teljesít, a másiknál meg kevésbé, de az a 4-5 fps nem hinném, hogy sokat számítana. Ráadásul az nvidiát is lehet némileg húzni, kb. 8-10 %-al, szóval ez nem szempont. Az ár az én esetemben azt jelenti, hogy kb. 600 Ft-ot kell ráfizetnem az ASUS-ra, ami megint nem tétel, és az MSI kártyán is 3 év gari van.
-
válasz
HopeckoR #629 üzenetére
Nálam 64 bites Win 7 van fennt, és eleve a 13.12-es driver lett felrakva, a bétákkal eleve meg se próbáltam a leírt gondok miatt. Abból a szempontból érdemes próbaképpen a memória órajeleket visszább venni, hogy eltünnek-e a hibára útaló jelek, mert ha nem jönnek elő akkor a ház hűtésén kell egy kicsit javítani. Nekem azt javasolták az üzletben, ha van rá lehetőség a ház oldalára tegyek egy 12 cm-es ventit, az biztos elég lesz, de hát végül is csere lesz.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
pendre54 #628 üzenetére
Köszönöm az infót, "örömmel" hallom. Azt hiszem az első és utolsó Asus termékem volt... Az ember azt gondolná, hogy egy neves márka tudja hogy mit csinál, de ilyenkor döbben rá az ember hogy nyugodtan megveheti a legolcsóbb kínai gagyi terméket is nem nagyon lesz különbség...
Ezek a grafikai hibák amit felsoroltál nálam is rendszeresen előjönnek. Mondjuk tegnap este visszaraktam a Win 8 64 bites 13.12 -es drivert azóta nem tapasztaltam grafikai hibákat szerencsére, bár ez még tesztelés alatt van, sóval reménykedem hogy csak szoftveres hiba. De az órajel miatt szerintem visszaviszem a kártyát hogy nézzenek rá.
Ezzel a vegyem vissza az órajeleket kapcsolatosan pedig szerintem felháborító... Az ember nem azért ad ki pár ezer forintal többet egy OC kártyára hogy az nem működik megfelelően OC beállításokon és még én vegyem is vissza.
Szerintem fel fogom venni a kapcsolatot az Asus-al kíváncsi leszek mit reagálnak ezekre a dolgokra.
-
válasz
HopeckoR #624 üzenetére
Üdv!
Ha visszanézel a kb. egy héttel ezelőtti hozzászolásaimra itt is, meg két 2-3 másik VGA-s topikban, akkor hasonló gondokról írtam ezzel az ASUS kártyával kapcsolatosan. A héten visszavittem a céghez ahol vettem, és ott megnézték a kártya BIOS-át, és állítólag nincs benne, hogy alapjáraton visszavegye az órajeleket, hanem folyamatosan maxon járnak, így pl. nálam üresjáratban is 45-47 fokos volt a GPU, ez ugyan nem vészes, de azért mégis.
Felraktak egy korábbi BIOS-t az ASUS honlapjáról, azzal vissza veszi az órajeleket, de a memória órajel így is sokszor ugrál a minimum 300-ról a max 1750-re. BF4 multi alatt előjöttek olyan jelenségek, hogy a képernyő egyes helyein villodzik a kép, a távoli tereptárgyak belilultak, meg a képernyő alján úgy 10 cm hosszú, 2 cm széles fekete-fehér kockás csík jelent meg. Erre azt mondták, hogy már több ASUS kártyánál volt, mivel állítólag itt a memóriák úgy vannak elhelyezve, hogy kevésbé vannak védve a hőtöl, főleg egy rosszul szellőző házban, és ez a memóriatúlmelegedés okozhat memóriahibákra utaló tüneteket. Mivel igencsak húzott kártya, így javasolták, hogy vegyem vissza a memória órajeleit a referencia értékekhez, majd tekerjem fel a hűtőt 60 %-ra, így valóban, azóta talán egyszer jött elő kockásodás. Tehát jó eséllyel nem memória hibáról van szó, hanem túlmelegedésről.
Ezzel együtt, nekem csere lesz, a jövő héten átnyergelek egy MSI GTX 750 TI 2 GB-os kártyára, és egyelőre búcsút intek az AMD-nek. -
HopeckoR
aktív tag
válasz
kalozhun100 #623 üzenetére
Eleinte Win7 64bit alatt ment a kártya 13.12-es driverrel ( mással és régebbivel sajnos nem) de ott ugyan úgy fent állt a probléma ezért is tértem át a Win 8-ra hátha ott nem.
És most nézem, hogy korábban írták hogy a kártya 0%-os kihasználtság alatt nem veszi vissza az órajelet. Ez a "probéma" nálam is fent áll maximális órajeleken fut a kártya...
-
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Adott az alábbi config:
CPU: AMD Phenom II X3 720 2.8Ghz
Alaplap: Gigabyte MA770T-UD3P
RAM: 2*4 Gb Kingstone
Táp: 500W ChieftechVGA: ASUS R7260X-DC2OC-2GD5 R7 260X 2GB GDDR5 PCIE (HD4850-ről váltottam az megadta magát
Cataliyst:
Win7 64 bit 13.12 ( Próbáltam a Win7 14.3-as beta driverrel is de ha felraktam többet nem bootolt be a win7)
Win8 64 bit 14.3A lent leírt probléma mind a két esetben előjött.
A gondom az alábbi lenne:
A képen látható probléma minden játékban fent áll, csak nem teljesen így. Valahol a kép egy bizonyos részén szétesik a kép, valahol pedig fehér lesz ahogy a képen látható. Általában ( nem mindig kb 50-50% ) az alt+tab kombináció eltünteti ez a hibát de pár perc után megint előjön. Szerintetek mi okozhatja? A kártya kb 1.5 hónapos már az eleje óta csinálja.
Továbbá azt is rendszeresen csinálja, hogy amíg a gép bootol és a win8 betölt addig van kép, amint betöltött a Win onnantól kezdve se kép se hang, olykor még resetelni sem lehet a gépet csak egy idő után újraindul.
-
CirrMee
addikt
válasz
bolcsodal #620 üzenetére
Végül is hetest tényleg régen használtam, bár úgy rémlik, ott is csinálta, lehet én emlékszem rosszul. 8 -asnál viszont tuti lehúz gyárit (HD5xx0 GF8xx0 sorozattól felfelé biztosan), ha van net, és nincs kikapcsolva az update. Tegnap az egyik legelső dolog volt, amit lehúzott egy balul sikerült update 1 miatti újratelepítést követően.
-
TIT
veterán
win 7-nél nem ment az tuti de mind1,mert az alaplapi driver miatt kell a cata.
Ha fent van az ati akkor is leszedi a win. -
TIT
veterán
válasz
Tournament #615 üzenetére
Azt írtad csak a gyárival 8.1-el jó,aztán meg,hogy a hibás 8.1-es driver a gond
Amúgy ha a win saját drivert tesz fel a játékok el sem indulnak+ati driverbe van az alaplapi chipset driver is,úgyhogy mindenképp kell az ati driver.
Nekem a zerocore nem mindig szórakozik. -
bolcsodal
addikt
válasz
Tournament #613 üzenetére
Én csak annyit csináltam, amit leírtam. Nyilván bukod a zerocore-t, de legalább nem fagy. Később ha lesz normális driver vissza lehet térni a normál kerékvágásba....
-
Tournament
aktív tag
8.1 update 1 fent van és hány frisitésed van rajta ?
13db lehet ősszesen akkor nem fagy
Nem szabad felrakni drivert csak a gyárit amit a 8.1 felrak, mert nekem 7790 is ezt csinálta csak 14.1 és 13.9 nem fagy rajta a tőbbi nem okés
nálam is alvoba rakta fagyot csak a 8.1 gyári WU driver és a 14.1 illetve 13.9 ami nem fagyaszt r7260x és hd 7790nél énis csodálkoztam ezzek voltak stabillak csak
-
sYs
tag
Üdv,
A következő problémámra nem találok megoldást sehol, adott egy Gigabyte 260X, ami randomba ha a Windows kikapcsolja a kijelzőt (mivel nincs használva a gép, X perc után), ha meg megmozdítod az egeret vagy megnyomsz bármit, nem jön vissza a kép.
A gép nincs kifagyva, pingel és ha megnyomod a sleep gombot a billentyűzeten akkor elmegy sleepbe és ha onnan visszakapcsolod akkor már van kép. Valaki találkozott már hasonlóval esetleg tud megoldást is?A gépen Windows 8.1 fut, a driver 13.12-es.
A vas: AMD FX 6300, ASUS M5A97 EVO R2.0, Gigabyte 260X, Samsung 840 128GB SSD, Chieftec CTG-500-80PBKöszi a segítséget előre is!
-
TIT
veterán
Nekem is szórakozik néha a 7790,bezzeg a 4770-nek semmi baja nem volt.
Gagyulunk,hogy vesszen meg az amd,nem képes fél év alatt kiadni egy normális drivert.
13.12-vel is néha nem kapcsol vissza a moncsi+restart.Káosz a köbön,logika+semmi.
Marad az nvidia
Azért a 9500-on max a mario futott,nem drágák csak szarok.Ennyiért pár éve gyengébbet kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nintendo Switch
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest