Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

senior tag

válasz gerisz23 #48738 üzenetére

Én Adrenalin-nal állítottam be, teljesen jól működött, szerintem most is, csak most a másik MI-s gépet hajtom, és abban a VEGA 56=>64 van. Teljesen hasonlóan csináltam meg azt is, tök-jóóó.

Az Adrenalinból nem a legújabb kell, mert abban már asszem' nincs benne a 470-es(az 580-as sem). Emlékeim szerint az AMD driveres oldala jól javasolt nekem egy korábbi(nem túl régi) Adrenalin csomagot, amiben még benne volt az 580-asom meghajtó programja.

Szerintem ezzel kellene kezdeni. Lehet, hogy az Afterburner-rel s meg lehet csinálni, de én ehhez szoktam hozzá, az Ab-t nem nagyon ismerem.

A gyári beállítások feleslegesen magas feszültségre vannak állítva, hamar "megjön" a Hő-trotty-os letiltás és mellé az üvöltő ventik.

Ha a Yt-videókban leírt kisebb (majd beírod mekkora) voltokat beállítod, akkor a gyári hőkorlátozott teljesítménynél még kicsit több is áll majd rendelkezésre, és ha valahol 70-75% körüli lesz a max venti fordulatod beállítása, akkor elviselhető lesz a ventik hangja is.

Az Adrenalinnál az Egyéni alatt a bal oldalon vannak a venti-beállítások, nálam ez a VEGA56=>64-nek a "Csendes" célú, elmentett beállítása:

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák