- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Hali!
Köszönöm az ötleteket, segítségeket.
Valóban nem írtam, de eredetit vettem, akkor még olcsó volt (90.000ft). Kb. 1 év után észleltem, hogy valami nem stimmel főként az új játékoknál (2020). De megpróbáltam a videókártya szoftwarében meg a játékban beállítani, hogy jó legyen, és többnyire sikerült, mert tudtam játszani, volt hogy akár 4 órát is egyhuzamban pl.: Cyberpunk 2077 FHD ultrán, vagy Horizon Zero Dawn-t hasonló mennyiségben. Illetve volt olyan játék is, ahol semmi probléma sem volt.
Gondoltam rá, hogy garanciásan vissza kellene küldeni, de nekem 1 nap asztali gép nélkül is "érvágás" , valamint nagyon sok visszajelzés is volt, hogy ez gyermekbetegség ezeknél a kártyáknál, és így meg kell szexuálizálni a kártyát, hogy működjön.
Lehet a GPU nem bírja a tempót a melegedés miatt, és ezért működik, hogyha hűtöm. De erre is van kivétel.
Órajelállítgatást inkább nem... próbálkoztam vele, javaslatok alapján, de vagy nem történt érdemi változás, vagy restartolt a gép. Többszöri restart után inkább felhagytam vele.
Undervoltot is próbáltam még tavaly, de nem hozott eredményt.
Rage 2-ben végül megszüntek a grafikai bugok ultrán az új monitorral, és a refresh rate 60-ról 144-re állítása után, olyan szinten, hogy nem kellet a videókarihoz nyúlni, hűtés miatt, és nem is melegedett.
Nem lehet 1070-1080-t venni, csak használtan találtam, sőt ha jól láttam már 2070-t és 2080-t sem (árukereső alapján) ... Soha nem veszek használtan gépi alkatrészt.
Ha vennék újat akkor legalább 3080, vagy 6900 xt-t. Ezek alább nem nagyon mennék, mert ha új akkor már legyen benne RTVan olyan a hozzászólásokban melyek hasznosak, és még érdemes csekkolnom, illetve van még egy-két saját ötletem nekem is, de ahhoz kellene valamilyen új játék, de számomra csak februárban lesznek. Ha sikerül megoldani a TI vagy a saját ötletemmel, akkor visszatérek...
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest