Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Komplikato #3513 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Komplikato #3513 üzenetére
300 egy dollár ergó 45 ezer forintot vonj le a csökkentés előtti ipon árakból és megkapod.
Szaby: az már jó ha beismerik ! engem már ez megnyugtat.
de azért viszonyítás képest a 16.1 hotfix láttad mit javít?
16.hotfix hibajavítás
A mi kis csíkunk eltörpül emellett, itt azért már fognám a fejem erősen és verném a falba.
Srác írta prohardveren hogy 2 szer ujrarakta a windowst miatta hogy hátha ő szúrt el valamit.Füles: 512 /s ?
Right ?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Komplikato #2089 üzenetére
Régebben valami 5%-nyi különbség volt...
Kérdés, hogy egy Nano CF 4K-ban mondjuk megelégszik-e 2x8-al... DX12-ben meg még nem tudjuk mit hoz a jövő...a multiadapter miatt esetleg visszafoghatja, ha összeadódik a memióra és PCI-E-n keresztül kell dolgozni...? Erre még nem tudni a választ.CF Nano ekkora lapra riserrel, szerintem agyrém
de ha valakinek a mini a fétise...
(#2090) Joshi: Mennyi is lesz a Nano első körben? 240K?
Kb Fury Pro felett kell hoznia...
-
Joshi
titán
válasz
Komplikato #2089 üzenetére
Az már rég nem téma hogy a PCIE3.0 8x sebessége is elég a jelenlegi csúcskártyáknak mint pl a R9 290 v 980Ti-nek. Anno még én is próbáltam a 290-el és tényleg nem volt számottevő különbség. Ugye ehhez még hozzájön az, hogy a Nano nem egy teljesítmény bajnok, akkor már tényleg nincs miért aggódni.
-
Joshi
titán
válasz
Komplikato #1594 üzenetére
Az Inno3D már elég régi cég és úgy tudtam hogy csak és kizárólag nv kártyákat forgalmaznak. Úgy látszik muszáj volt az AMD kártyákat is forgalmazni, hogy növekedjen a profit.
A HIS-el mi van mostanában? Valamikor elég neves ATI vga gyártó volt. -
Joshi
titán
válasz
Komplikato #1471 üzenetére
Nem tudom mi nem volt világos a mondandómban, akit a 3D szemüveg zavart azt az Oculus még jobban zavarni fogja. Körbe a párnázott résznél ahol hozzáér az ember homlokához, az bizony be tud izzadni rendesen. Ami valakinek kényelmes az másnak nem, de még példázódhatnék. Egyedül az élmény kárpótol, de ettől még tényeket írtam le. Egyébként az élmény önmagában nem lesz sokáig elég, mert minden csoda három napig tart. Továbbra is kellenek majd jó játékok amik minőségiek Ja és a émelygés és hányinger léte v nem léte nagyon sok mindentől függ, majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest