- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...
Sapphire Nitro R9 380-nél az mennyire normális, hogy álló ventiknél még forgást jelez a szenzor driverben?
Nagyon nem akarja felvenni a kényszerített iramot sem, 11xx helyett csinál valami randomot (de kényszerítés hatására megindul és forog, meg terhelésre is jól viselkedik amúgy, csak a szenzor bohókás).
Ez gondolom valami ütközés, hogy Sapphire specifikus driver kéne nem az általános?
Vagy újabb GPU BIOS kéne?Látszólag teszi a dolgát, félpasszívan elvan magának...
Még annyi ,hogy nem tudom melyik állapotában kéne a BIOS switchet használni, de ahogy olvastam ez ilyen lagacy dolog, tehát ha megy mindkettőben ,akkor tökmindegy melyikben használom, mert nem OC vagy venti profilos a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest