- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a fórumot. Gép vásárlás előtt állok és szokásos videokártya dilemmám van.
A pénz már megvan rá, de még bizonytalan vagyok a GTX960 és ar R9 380/x között. Korábban olvasgatva ezt a fórumot egyértelműen a GTX960 mellett tettem le a voksom, mert nem volt kedvem a különböző driver hibákkal foglalkozni. Most újra beleolvastam és úgy látszik kezdődik normalizálódni a új AMD driverek.A kiszemelt konfiguráció egy MSI H170 Gaming M3 + i5-6500 + 16Gb ram + CM G550 táp. Ehhez szeretnék egy videokártyát, úgy maximum 70E-ig. Az Nvidia estén egy Gigabyte 63K lenne. A R9 380 tudtommal gyorsabb néhány százaléktól játéktól függően, ezért néhány ezrest még megérhet.
Az R9 380x közül a Gigabyte G1 jöhetne számításba egyedül. Az R9 380 közül melyik lenne ajánlott(Gigabyte, Asus, MSI) ? Melyiket lenne érdemes választani? Az R9 380x órajele nem feltétlenül magasabb az sime 380-tól, sőt, valamelyik olcsóbb 380-nak magasabb órajele van.
A másik ami még foglalkoztat, az a CPU kérdése. Nem igazán tudom, hogy a 6500-ös elegendő-e az AMD kártyáknak. Jellemző lehet CPU limites jelenségek ezzel a párossal, akár driver problémák miatt is?
És ami végül felmerült - bár ezt is inkább driver problémákhoz sorolnám - az a melegedés. Az utóbbi pár száz hozzászólásban nem találtam panaszt erre, de azért rákérdeznék, hogy mennyire lehet ez jelemmező? Használható már az új AMD drivere a ventilátor szabályozásra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest