Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
AMD_ok
üzenetére
Szerintem ha ez volt a max furmarkban, az teljesen jó.
Sejtésem szerint így játékban nem nagyon megy 70fok GPU és 75-80 fok power fölé. 
(#33315) Gabás: Kinek mi a valós eredmény. Szerintem teljesen valós, látod, meg is lehet mérni, milyen meleg lett tőle a kártya.
Az itt a baj, hogy hiába az átlag játék alatt mondjuk 20 fokkal hűvösebb, de egyszer kinnhagyod mondjuk a menüképet (ami könnyen lehet sokkal megterhelőbb, mint maga a játék), míg elmész WC-re, és nem érted, miért fogadott BSOD... 
(#33317) katt777: Azért azt ne felejtsd el, hogy míg a sima 7870 esetén ez az 1336/1502 igencsak ritka szuper tuningpotenciál, addig a Sapphire 7870XT-k közül eddig egyetlenről sem tudok, ami ne ment volna röhögve 1100/1500-at.

-
AMD_ok
őstag
válasz
AMD_ok
üzenetére
No ujabb meres, kicsit alulfeszelve (gpu tweak ben 1,19 volt beallitva, terheles alatt 1,14 volt-ot mutatott a GPU Tweak). A hofokok: GPU 79 fok, power temp 98 fok. Tehat csokkentek par fokot furmark alatt, lejjebb (fesszel) mar nem birta a kartya.
Ez maradhat hosszu tavra? -
AMD_ok
őstag
válasz
AMD_ok
üzenetére
No kiprobaltam,amit ajanlottatok, 1150/5200- on stabil, 81 foknal allt be a GPU, ez jo? Ennel feljebb nem ment. Viszont van egy masik hofok, ami aggaszt, ez pedig a power temp. Ez 101 foknal allt meg. Ez jol van igy, vagy ez mar tul sok? Nm tudom pontosan, ez minek a hofoka, vilagositsatok fel legyszi.
Feszt nem adtam neki, a power target lett eltolva + 20 szazalekkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Assetto Corsa Competizione
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sejtésem szerint így játékban nem nagyon megy 70fok GPU és 75-80 fok power fölé.
Az itt a baj, hogy hiába az átlag játék alatt mondjuk 20 fokkal hűvösebb, de egyszer kinnhagyod mondjuk a menüképet (ami könnyen lehet sokkal megterhelőbb, mint maga a játék), míg elmész WC-re, és nem érted, miért fogadott BSOD...