- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
LógaGéza #45149 üzenetére
mi három különbözö táppal próbáltuk.,mégse volt jó
utánna beleraktuk az én konfigomba, abban se volt jóezért lett vga csere,holnap kapja meg a másikat,remélem az már jó lessz,de nem mert mégegy r9-280x toxicot venni,hanem r9 -270x gaming msi lessz helyette
ja nála az volt a szép hogy a toxicot is cseréltette már egyszer,mindkettőnek ugyanaz volt a baja
-
Dany007
veterán
válasz
LógaGéza #45149 üzenetére
Én azért itt még mindig inkább valami alaplapi inkompatibilitásra gyanakodnék.
Ahogy előttem is mondták, ezek a kártyák alig fogyasztanak 10-12W-ot idle. Elméletben egy tápcsatiról is el kellene hogy menjen.
Attól nem fog többet enni a kártya idle hogy felrakja a drivert. Viszont hardveres ütközéseket idézhet elő...Első körben szvsz kérje kölcsön a haver tápját akinél ment a vga. Ha azzal gond nélkül működik akkor táp hiba. Ha nem akkor deszkát kéne cserélni. Ha másik deszkával és táppal is fagy akkor..... visszaküdném a kártyát a p...ba.
-
Dany007
veterán
válasz
LógaGéza #40898 üzenetére
Igazából minden típusból kilehet fogni szart. Nehéz megmondani melyik a jó és melyik nem.
A Sapphire lehet tényleg azért tűnik ilyen szarnak mert azt veszik a legtöbben. Fene tudja. De mivel nincs eget rengető különbség a márkák között ezért ha nem muszáj én inkább a kevesebb problémásat veszem.
Amúgy a 7870-nél a bs hiba egy elismert hibajelenség volt a Sapphire-nél ami más gyártókra nem volt jellemző.Persze linkeltek be sokan Asus-os hibákat is, de azok többség "mindössze" ventiprobléma, zajos / hibás venti volt.
A legjobb megoldás utána nézni külföldi oldalakon is az adott példánynak. Elolvasni külföldi teszteket, rákeresni fórumokban stb... Legyen szó bármelyikről.
Mert pl mikor a 7870-est néztem nekem is megtetszett az XFX verzió. Viszont néztem róla egy tesztet ahol szépen kiderült, hogy az egyik legjobban melegedő kártya. Ráadásul fps-ben se nagyon tud többet, mint mondjuk a Sapphire kártyája ami viszont közel 10-15 fokkal hűvösebb. Úgyhogy akkor elment a kedvem attól a típustól is.
De ettől még a 270x-ük jó lehet, nem néztem utána.Szóval nem tudom melyikben bízzon az ember. Én az Asus Msi párosban még nemigazán csalódtam. De abból is kilehet fogni sz..rt.
-
Dany007
veterán
válasz
LógaGéza #40896 üzenetére
Túl sok volt itt a fórumon a negatív tapasztalat. Meg amúgy se voltam sose Gigapárti. Bár ez nem párt kérdése, egyszerűen sose volt olyan kártyám. MSI-t meg Asus-t viszont már sok-sok éve használok sok sokféle termékben problémamentesen. Árkülönbség minimális.
No meg a Giga 3 ventis verziója már tényleg nem férne el nálam.Szal ez nálam kb annyi, hogy Asrock alaplapot se vennék soha. Pedig állítólag jók már és én se tudok semmi érdemi indokot ellene felhozni. Egyszerűen elvből... Ott is inkább MSI / Asus-t pártolom.
-
alázógyík
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest