- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26958 üzenetére
Szerintem annyit már csak a jövőtállóság miatt is megér, én legalábbis 100% azt választanám. Persze, neked kell eldönteni.
Illetve, ahogy mondtam, vannak játékok, amik nem igényelnek 1GB-nél többet, ott nem lesz difi. De egyre inkább kérik a játékok 1gb felett is, pláne, hogy mostmár egy ideje standard a felső-közép kategóriában a 2GB....
-
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26954 üzenetére
Nekem 5850-em volt, és az utóbbi fél évben azért előfordult, hogy kevés lett rajta a VRAM.
Nem vészesen, de már észrevehető volt. Nem tudom már sajnos, melyik játékban, de emlékszem, meg is lestem az aprón, hogy vannak árban a 2GB-s karik...
Namost, gondold el, ha már ezeken a akrikon már necces itt-ott, akkor mennyire lesz elég akár egyéves távlatban egy majdnem duplaolyan erős karira...
Persze, 40k-ért nagyon jó vétel az 1GB-s is, ha szigorú a költségvetés, de amúgy ha tehetném, mindenképp a 2GB-ost keresném. -
HSM
félisten
válasz
Hurkaleves #26947 üzenetére
Van azért néhány cím, ahova édeskevés az 1gb ram, és nem kell hozzá fullos AA, meg hasonlók. Azért nézz utána, nehogy seggreesés legyen a vége... A 4800-asok idején is mindenki magyarázta, nem kell 1GB a 4850-re, meg mindenre elég 512MB, közben meg két külön világ volt a kettő AA nélkül is jópár játékban, már akkor is... Csak sajnos ezt nehéz kimérni, akkor jössz rá, mikor már próbáltad mindkettőt.
(Sokszor a min fps-ben se látszik, az átlagban meg pláne.) Ezt tapasztalatból írom.
-
Zigi
senior tag
válasz
Hurkaleves #26923 üzenetére
A 2Gb a 8aa 16af-hez és egyébb "feleslegesen" terhelő éljavító eljárásokhoz meg az eyefinity-hez kell, ha ezekben nem vagy érintett akkor elég az 1Gb is.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hurkaleves #26926 üzenetére
Ha jóval olcsóbban tudod megszerezni a gigást, akkor nyílván azt vedd.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hurkaleves #26923 üzenetére
Ha van rá keret és teheted, akkor inkább 2B-ost vegyél, mert időtálóbb, főleg majd FHD-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged