- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
A honlapjára tekerve "állapotjelző" villanyokból hirtelen ezt sikerült találni:
Ha erről van szó, akkor az aktív fázisokat mutogatja. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itt nézd meg, hogy esetleg van-e újabb bios a VGA-hoz.
Innentől ez elég érdekes, sajnos. A 14.4 eleve egy kicsit érdekesen működik, sokaknál.
Kép felcserélés, bármit csinálsz CCC-ben, akkor is felcseréli őket?
Az SL azt jelenti, hogy singlelink-es a kábeled? Lehet, hogy érdemes volna egy duallink-es kábelt kipróbálni, hátha segít.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes. Lehet megpróbálnám úgy, hogy milyen "nem használt" programot eltávolítanék. Vagy, ha van rá lehetőség, akkor egy szűz rendszer, driverekkel fel, és megnézni, hogy akkor csinálja-e, vagy sem.
A leírtak alapján szerintem ez szoftveres probléma lesz, de ezt csak így lehetne kizárni.
-
katt777
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mikor jelentkezik a fekete képernyő? Idle módból visszajövet, vagy használat közben egyszercsak fekete kép?
Az, hogy felcserélődik, az normális, mert van egy sorrend a kimeneteknél, és ezeket a használat szerint nézi a kártya.
Csak 640*480? Állítani nem is tudtad a felbontást?
-
Dany007
veterán
Hát a procit manuálisan a biosból. Pofon egyszerű. Adsz neki egy kis plusz feszt cpu offset voltage menü alatt. Aztán a szorzót feljebb állítod. És kész.
Ha elég feszt adtál akkor nem fagy ki. No meg figyelni kell a hőmérsékletet, de max 70 fokig simán mehet.
A vga-t meg gondolom MSI afterburner nevű programból húzhatod. Vagy ha ez nem jó, akkor Catalyst control centerben van overdrive menü. Ott is pofon egyszerűen csúszkával feljebb tolod és kész.
Én még nem próbáltam ki hol a vége... múltkor poénból feltoltam kicsit 1150-re de semmi több. A proci előbb fogy el mint a vga sajnos. De nem gond, így sem panaszkodom.@Zsohi:
Mondjuk a te procid ~ 2x-ese az enyémnek teljesítményben minimum.
Így gondolom ha te feltolod a procit az nagyobb gyorsulást jelent, mintha én az enyémet.
De aztán kitudja, szemre se volt olyan változás ami feltűnt volna. Mondjuk lehet tényleg nem a legszarabbul optimalizált játéknál kéne próbálkozni.
De igazából nem gond, mert gta4-en kívül eddig minden röccenésmentesen futott végig full maxban 1080p-ben és pár napja már driverből is rátolok mindent ami van. Aniso max, tesszelációt picit aa-t stb... -
Dany007
veterán
Hm én manuálisan rántottam fel 4,5-ig. De valamiért nem vettem észre sebességbeli különbséget játékokban.
Pedig direkt cpu igényes játékokat próbáltam. gta4 pl. Vagy mw3 ami eléggé optimalizálatlan a procinkhoz. Abszolút semmi változást nem hozott, úgyhogy most nálam is alapon megy.
Eddig gta4 kérte a legtöbb procit. ~ 70%. BlackOps2 40%. MW3 15%Most megy fel a BF3. Mostmár kíváncsi vagyok erre a grafikára.
Amúgy nekem az Asus meg a Toxic tetszik a legjobban. : ) Az Asus olyan kis brutális, főleg élőben. A Toxic meg olyan modern forma, szín.
Mondjuk nálam is legutolsó szempont lenne a kinézet. De mondjuk részben ez is szerepet játszott abban, hogy nem sima 270-et vettem.Pár ezer forint volt a különbség.
-
jeni
félisten
-
zodo
nagyúr
Érdekes értékeket mutat ez az új beta afterburner, legalábbis BF4 alatt.
Soha semmi nem megy 100%-on talán fej fej mellett terhelődnek, hol a proci hol vga van csúcs közelében de igen tág skálát bejárva.Hozzáteszem nem szoktam tesztelni, sőt lövöldözős játékokkal sem szoktam játszani pláne nem húzom a hardvereket. Jelenleg is alapórajelen 3,8 Ghz megy a proci és a kártya sem OC módban fut.
Erről a játékról olvastam mint ami hűde eszi a vasat és csak merő kíváncsiságból néztem rá hogy a lesajnált procim végül is mire elég a 270x mellett. Szerencsére nem azokra hallgattam akik 7700-et ajánlottak (hd 6850 utódjaként) mert úgy látom hogy a játék adta alap "auto" High beállításokkal is kacagva fut a játék és ez nekem több mint sok. -
Womb
senior tag
Igen, mindkét 6 pinest rá kell kötnöd.
Elvileg jó a gyártó honlapján lévő driver (én is azt használom), de a 13.12-es általában mindenkinek bevált.
Nem kell babrálnod, valószínűleg dual bios...de majd sz MSI tulajok pontosítanak.
Önállóan szabályozza magát, ha a boost órajelre értetted.
Afterburner: MSI tulajok véleménye kell neked, de a ACCC-ben is lehet tuningolni.szerk: M@rdel-nél nem vált be a 13.12...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- HP notebook topic
- Horizon Forbidden West
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged