- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
tailor74 #44514 üzenetére
Gondolkodtam ezen a kártyán is, de akkora böhöm jószág, hogy nálam úgy férne be a CM HAF912 házba, ha kiveszem a HDD tartó középső részét (04:50-nél)amit nem akarnék, mert akkor a HDD-k is kikerülnének.
-
zodo
nagyúr
válasz
tailor74 #44514 üzenetére
Ok. Nem tudom de majd csak kiderül.
Más:
Msi 270x esetében mit kell vagy nem kell és hol beállítani hogy ne csak 1080 Mhz tekerjen játékok alatt.
Ha már itt tartunk akkor a 5800k procim sem megy 4,2 Ghz-en (Turbo frequency) csak az alap 3,8 Ghz-en.Valami energiagazdálkodás beállításnak van ehhez köze vagy ?
Szerk:
(#44517) gF
Nekem nem mindegy az tuti. Nyilván sokaknak a kártya mérete a legfőbb szempont, nekem speciel a hűtés milyensége. Eddig zafir kártyáim voltak de csak a low kategóriából (azaz egy táp csatis) így elegendő volt az egy de nagy lapátos kiadások közül választanom. Később volt hogy MSI 5770 Hawk-ban láttam meg a remek hűtést, most visszatértem ehhez a gyártóhoz.
Máskülönben a piros-fehér-fekete a kedvenc színösszeállításom és innen nézve már már maga a megtestesül álom a jelenlegi kártyám.
Viccet félre téve, nekem tényleg nem mindegy hogy néz ki de persze nem a színe ami végett vásárlásra adom a fejem.(#44522) jeni
Dany007 ötletelt majd megmondja mi a díj.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest