Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Algotis
üzenetére
aha - magamat csak nem fogom lehülyézni

csak hogy láss egy alternatív álláspontot is - a legtöbb VGA-ban 15-20%-nál több potenciál nincs (teljesítményről beszélek, nem a core domain ész nélküli tekeréséről), az meg nekem nem éri meg a tuninggal való szarakodást. nem beszélve az extra zajról.
-
HSM
félisten
válasz
Algotis
üzenetére
Abszolút az, csak nem szokványos fórumos körökben...

Ugyanakkor (#28387) aleister véleményét is osztom, érdemes megtalálni az optimális működést.

Nekem 3570K-m van, Z77 lapban, mégsem húzom, mert nincs rá szükség. De ha lenne, tudnék számolni a lehetőséggel, és ez nekem megnyugtató.

A 7950-em is alapon megy, alulfeszelve, de ott figyel a húzott/alulfeszelt profil, ha szükség lenne rá.
-
aleister
veterán
válasz
Algotis
üzenetére
Szerinted az normális, ha valaki városban 2-esben megy, mert ott harap legjobban az autó? Segítek. Nem.
Az ésszerűen gondolkozó emberek többsége az optimális felhasználást tartja szem előtt. Lehetőleg a teljesítmény olyan összhangban legyen a fogyasztással, ami a legjobb kihasználást teszi lehetővé.
Pl a Tahiti LE hiába bírná az 1200 MHz-t, de ezen az órajelen állati sokat fogyaszt, és melegszik mint egy kazán. Ellenben alig gyorsabb, mint 1100 MHz-n, ahol viszont 1.08v-on alul van feszelve, és épp hogy meleg.Na akkor a fenti fényében, szerinted normális, aki szénné tuningol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)