- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vyce21
tag
Sziasztok.
A gépem egy elég érdekes anomáliát produkál. Még pedig leáll, vagy is inkább befagy. Úgy, hogy a kép elmegy (no signal), de a gép nem kapcsol ki. Újra indítására sem reagál, csak úgy tudom újra indítani, hogy arámtalanitom pár másodpercre. Ezt teljesen random módon csinálja. Van, hogy boot közben, van, hogy win betöltése után pár perccel, de olyan is hogy csak úgy netezés közben. Meg csinálja kb 2-3x (van ,hogy kevesebszer van hogy sokkal többször csinálja) aztán megy folyamatosan.
Először a tápra gyanakodtam, mert egy régi no name gyenge táp volt. De ma érkezett meg a Thermaltake 530W Hamburg de ugyan úgy csinálja.
Aztán ki vettem a videó kártyát (Sapphire Radeon HD7850 2Gb OC Edition), és integrált videó kártyával nem csinálja.
Szóval a kártyával lehet valami, de mi? Tud valaki valami megoldást, vagy találkozott valaki hasonlóval?
Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést a regény miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- iPhone topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Path of Exile 2
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest