Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #732 üzenetére
Próbáld meg alapjáraton a memóriát és úgy a BF3at, nekem is azért szarakodott az előző platformomnál! Egy próbát szerintem megér!
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #729 üzenetére
memóriád tuningolva van?
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #727 üzenetére
nálam a BF3 a nyerő e tekintetben, de már pár mapot lejátszottam azóta fagyás nélkül és nem volt vele semmi probléma!
-
MontyCrew
senior tag
Sikerült mindent tökéletesíteni, jött a vga kitesztelése
Ugye a bioskapcsoló 1es (lakatos) állásában 1.12mV fesz érték mellett 830Mhz az órajel.
2es (unlock) állásban 1.175mV melyhez 880Mhz Párosul.
Egy arany középutat választottam, 850Mhz-t, ami mellé 1.050mV kellett!!! Lefuttattam pár tesztet, hogy nem csak átba*zom-e magam, de stabilnak tűnik, ment rá 2 heaven extreme tesszellációval és minden szűrő és simító maxon, hogy jól megizzassza, de sikeresen lefutott mind2 alkalommal, majd ment rá kétszer egy 3dmark 11 szintén eredményesen zárul, melyről egy képet is készítettem. ÍME a procit szintén alulfeszelve használom 3800on, de ide ha lesz egy jó hűtő azért megnézem hogy a 4ghzhoz mi kell, de ha jól látom simán viszi majd 1.15-1.2 között, ami ennél a procinál szintén alulfeszelést jelent a vid-je miatt. Azt hiszem, hogy most jött el az az idő, hogy vegyek egy fogyasztásmérőt és megnézzem, hogy ezekkel a beállításokkal mit nyerek. Esetleg ha van valakinek otthon egy amit 1 hétig tudna nélkülözni azt is szívesen venném! Kicsit hosszúra sikeredett, de most jött el az a pillanat, hogy én nem bántam meg a 6990 vásárlását.. A kezdeti driverproblémákat legyőzve előjött a 6990 brutális ereje, amit fagyás mentesen ki is tudok már aknázni!
Talán ha meglesznek a teszteredmények és fogyasztási értékek még egy logout cikket is lehetne írni az alulfeszelésről tuningról sok teszttel,, esetleg még 1-2 VGA-val fűszerezve -
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #716 üzenetére
én nemtudom komolyan mondom hogy mit csináljak, még1szer nem húzom újra a rendszert feleslegesen mert amúgy is minden szűz rajta, felpakolok még1 gamet megnézem, hogy ott mit csináld...
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #714 üzenetére
6970 emmel is tökéletesen ment , ezzel meg minden game kidob exe hibával.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #708 üzenetére
nekem eddig jó volt, ezzel nem akar menni:S
-
MontyCrew
senior tag
válasz
ricshard444 #706 üzenetére
nem értem, hogy mi lehet a probléma...
-
MontyCrew
senior tag
válasz
- = Zk = - #704 üzenetére
természetesen, mind a kettő eredeti. A kártya beszerélését követően kapott egy friss Windowst, egy 12.2 drivert és egy CAP profilt. Utána jött a cod telepítetem, párszor kidobott cod hibával... Leszedtem gyors bf3at originről, játszok, nem kell 2 perc és megáll a kép majd ledob asztalra... Szintén exe hibára hivatkozik
-
MontyCrew
senior tag
nem csak ezzel csinálja.
-
MontyCrew
senior tag
Ötlete valakinek, hogy BF3 alatt miért fagy ki folyamat a játék? Alap helyzetben a bioskapcosló,(830) mhz játékot elindítom, multi, 1-2 lövés után fogad a képernyő, hogy a Battlefield3 hibát észlelt ezért leáll... Friss a win és a driver 12.1 12.2 vel is ugyan ezt csinálta.
-
MontyCrew
senior tag
Azt hiszem sikerült megoldanom, a 6990 két nagy hátrányát: [link]
-
MontyCrew
senior tag
ha bioskapcoslót 1es "fokozatban" hagyjuk, akkor ugye nem lehet feszültséget változtatni, csak az órajellel lehet játszani, amennyit bír a vga. esetleg valaki próbálta alulfeszelni 2es állásban?
másik kérdés, ha egy 6pin to 8 pin átalakítót használok a kártyához az úgy elég lesz? a tápom 6+8at ad alapból.
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, egy CoolerMaster SilentProM 700W táp elég lesz 6990 és 2500K mellé? Tuning is lenne, bár vga-nál inkább csak alapfeszes, a proci lenne rángatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- DOTA 2
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest