- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
De még alap állapotban is erősebbnek kell lennie mint a 6950 CF-nek. Kérdés az, hogy mennyivel.
Meg aztán még mindig nem értem, miért van rajta egy olyan kapcsoló amit a júzer kapcsolgathat, de ha átkapcsolja bukja a garit, vagy ami még jobb kinyírodik a kártyája.
Tehát most vagy túl van misztifikálva a kapcsoló veszélyessége, vagy ha tényleg ennyire gázos átkapcsolni, akkor meg az AMD volt idióta, hogy rátette.
2560-ban minden csepp teljesítményre szükség van mert nagyon erőforrászabáló felbontás.
Anyagilag szinte minden megoldást bele tudok préselni a cserébe, de azért 10% pluszért valószínűleg nem fogok kiadni +25k többet. -
zack
nagyúr
Na erről a kapcsolóról is kérdeznék azért.
Abu azt mondta, nem ajánlja az átkapcsolást, mivel le van ragasztva, és ha feltépem, akkor bukom a garit. A másik hogy a kártyába nem lesz hardveres korlát, ami a 850W tápom tükrében nem lenne túl szerencsés fogyasztás szempontból.
Szóval most akkor veszélyes ezt a kapcsolót használni avagy sem? -
-
Apone33
őstag
-
Rendben akkor jól gondoltam, hogy jó lesz ez így
Illetve még egy kérdés: ugye nekem is AMD 6xxx-em van, de a multi gpu skálázódásról ezeknél a kártyáknál semmit nem tudok. Hogy állunk ezen a téren?
Mert én arra gondoltam, hogy ha esetleg nem működik a CF valamelyik játékban, akkor még mindig nem kell elszomorodni, hiszen akkor ott van egy 6970-el felérő GPU, ami még mindig igen szépen teljesítHa meg működik akkor...
-
Chainsaw
tag
-
MPowerPH
félisten
Igen, szerintem is. 185k már nem annyira.
Valami jó kis összehasonlító teszt a két kártyáról?
mod: Ahogy nézem a teljesítményét, nem igazán meggyőző. Kb ugyan azt tudják, felváltva jobb az egyik, mint a másik. Ami mellette szól, az a tuningpotenciál. Mert az van benne nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged