- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
-
luw2win
őstag
válasz
Barney™ #2761 üzenetére
ember, a te kártyádon hogy egymás mellett van, tojást lehet sütni, és még zajos is.
Nekem az többet ér ha van egy normális ámbár "csúnya" hűtés ami még jobban is takarítható mivel a te duál quad nv-be ugy beleeszi magát a por, hogy belefullad a kártya, és csak ugy tudod normálisan kitakarítani ha leveszed a burkolatot.
szóval legyen csúnya és jó, minthogy rózsaszínen világító csicsa bicsa és szar -
cowboy_bebop
őstag
válasz
Barney™ #2766 üzenetére
Nem arról van szó, h. nem engedhetek meg magamnak jobbat. Hanem arról, h. ennél jobb VGA felesleges pénzkidobás.
Az meg h. a kártyám h. néz ki, még én is csak akkor látom, ha kiveszem a gépből; úgyh. tök mind1. De mint már írtam a kis 8 centis le lesz cserélve vagy egy szintén 92-es, vagy egy 120-as Coolink SWIF2 PWM-re. Én azt szeretem, ha a gépnek idle-ben hangját sem hallani, terhelve pedig minél jobban hűt. Ezért cseréltem le a gyári hűtést egy ilyen idle-ben az egész kártyát 35 fokon tartó "igénytelenre".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged