Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Nos köszi ez a hossz ugye a borítással 1ütt van???
mert akkor nem férek be a jelenlegi házamba vele, azért kérdeztem csupaszon mennyi lene a hossz , mert úgy is kapna egy vizes blokkot, s talán akkor beférne jelenleg a gtx mögött van kb 2mm ez a kari meg ahogy nézem legalább 5-6mm-el hosszabb
akkor várok egy picikét ügy is már csak az nv-nek kéne megrázni magát az árverseny miatt 
A házat meg közbe megtaláltam , de köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert akkor nem férek be a jelenlegi házamba vele, azért kérdeztem csupaszon mennyi lene a hossz , mert úgy is kapna egy vizes blokkot, s talán akkor beférne jelenleg a gtx mögött van kb 2mm ez a kari meg ahogy nézem legalább 5-6mm-el hosszabb
akkor várok egy picikét ügy is már csak az nv-nek kéne megrázni magát az árverseny miatt