Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
katt777 #1712 üzenetére
8nemesis8: Sok értelme nincs, amíg a monitorok peremei szétvagdalják a képet. Rács mögött játsszak? Milyen élmény az?
Ezt én úgy tudom elképzelni, hogy veszel középre egy fasza monitor (vagy ez ugye már van is), oldalra pedig melléteszel két olcsó TN panelest, mert úgysem fordítod oda a fejed soha, végig középre nézel, úgyhogy a perifériát bővíti, de mindegy, hogy milyen minőségben látod.
És néha még másra is jól jöhetnek a plusz monitorok játékon kívül. Csak hát ér-e annyit, még ha a legolcsóbb, leggagyibb monitorból veszel is kettőt, mert méretben és felbontásban azért nem árt, ha egyezik a középsővel...DX11 viszonylatban mi várható Crossfire terén? A DX10.0+ eljárásokkal nem lesz gond, főleg AFR-ben? Vagy mi erre a terv, hogy még mindig egyszerre tolják az AFR és a hihetetlenül előremutató, újabbnál-újabb DirectX-ek szekerét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Las Vegasban hazárdírozhat a Tesla Robotaxi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Videó stream letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- Napelem
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPad topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest