Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz agemate #7830 üzenetére

Többször találkoztam már ezzel a hibával, és mindig a táp volt a ludas. Ami különben tökéletes, csak nem bírja szegény a terhelést.

Ha a leállások mindíg csak terhelés alatt jelentkeznek, főleg amikor játékok futnak és máskülönben elmegy a gép a végtelenségig, vagy megy a prime hibátlanul órákig, amikor ugye a vga nincs terhelve, de játék alatt mégis kikapcsol a szerkentyű az egyértelmű táp gyengélkedés.

Amikor eladtam a 9800GX2-met direkt felhívtam a vevő figyelmét, hogy "rendes" tápot tegyen a gépbe. Azt mondta, hogy most vesz új tápot, és nem lesz gond. Aztán hívott, hogy mi lehet a baj, mert a gép állandóan leáll játék közben. Kérdeztem a tápot, mire mondta, hogy egy új 650W-os azt hiszem HKC táp van a gépben. Hümmm, HKC? Oké, hogy "650W" de mondtam, hogy sürgősen cserélje le.

Az rendben van, hogy a Te tápod márkás, de azt hiszem 2x20A-t tud összesen. 240W áganként. Ez persze kevesebb, mert az ágakat nem lehet összeadni így nem lesz 40A-ed.

Egy izmos játéknál a phenom II simán bekajál annyit, hogy a maradék már nem elég, hogy azon az ágon, még a vga is jóllakjon.

Tuninghoz pedig végképp nem árt egy izmosabb, márkás táp, ami legalább valódi 550W-os.

Egyébként magad is csinálhatsz pár próbát. A procit belövöd 3GHz-re 1.3V-al, és a vga órajeleit is lejebb veszed. Aztán játszol egyet. Nállam is volt ilyen átmeneti megoldás, még 6400+/8800GT párosnál met az AcBel belsős 550W-os asus táp nem bírta. Egyébként ez szinte ugyanolyan bélés, mint a Tiéd.

Új hozzászólás Aktív témák