- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
djculture #27207 üzenetére
Ez is egy opció, de legalább 50 rugóba kerülne. Most építek két konfigot: az egyik i5 4460 ASUS deszkával, a másik pedig i5 6500 egy MSI-vel. A legolcsóbb deszkák olyanok is. VRM hűtés, és foglalatok számát tekintve szerintem felejtősek. Seggsziklát pedig nem veszek.
Esetleg vehetsz PS4-et és az egész gépet eladhatod.
Vagy elmehetsz terror elhárítónak is.Viccet félretéve:
Esetleg, egy tiszta OS és egy hűvös gépház segíthet. És az eredeti játék sem hátrány. Lehet a mostani tartalmaz valami turpisságot ahogy letepem is írta.Amúgy én Highon nyomatom a BF3/4 multit (1680x1050) és Very Highon a GTA V-öt(1920x1080), pedig csak egy antituningos X4-em van 750 Ti-vel.
Szerk:
2008 nem most volt ez tény. Amúgy nem értem ezt a drága lap dolgot. Az előző Phenomom alatt is 23 rongyos deszka volt és most is az van. i5 alá sem rakok soha 16-17k-s kis vackokat, de még i3 alá sem tennék.Mondjuk anno nekem a lap+processzor+hűtő+memória árából csak egy Intel CPU jött volna ki, minden nélkül.
Nem az Asrock a jó, hanem az Intel CPU.
Asrockot elvből nem veszek, ahogy Inno3D-t és hasonlókat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged