- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
A vertikális videokártya beszerelése igazából riser hiányában sajnos nem lehetséges, pedig sokat gondolkoztam rajta hogy meg kéne vásárolnom, de azért nem vettem eddig meg mert csak PCI-E 3.0-ás, tudom sok helyen olvastam hogy eddig semmilyen teljesítmény növekedést nem érünk el azzal hogy 4.0-ra váltunk az SSD kivételével, de úgy gondolom "rövid" időn belül nem venném már hasznát. Ezt a konfigurációt a közeljövőben (1-év) cserélni is fogom AMD-re. Mindenesetre a hűtőket átvariálom az általad megadottak szerint, és jelentkezek a tesztel.
(#8633) ADAM1337 Köszönöm szépen!
(#8634) Create.: Szerintem futok vele egy kört, és legariztatom.
(#8637) Gyuffa Milyen mérőprogramra gondolsz? Aida64-el próbáltam még, ott is ez a helyzet. Kérlek írj párat is kipróbálom velük.
(#8638) GIORGIONE76 Természetesen igen, "Auto-n hagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest