-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Nálam még mindig minden patent, nagyon smooth. Gears5, Forza4, Battlefield V.
Ha vmi beakad, érdemes még törölni a játékok .cfg-it, illetve törölni onedrive-ból is, mert képes ugyanazt a vackot visszarakni. Beéghetnek a korábbi kártya beállításai. Esetleg még Origin-ben vagy Steam-ben is nullázni a felhőt, meg újrarakni a game-et.
cfg innen törlendő ID könyvtár, Battlefied V etc....: C:\Users\"saját felhasználó"\AppData\LocalQuake Champions-os memória megzabálást is megoldottam azzal, hogy driverben a Shader Cache-t átraktam AMD optimalizáltról --> Be-re. Most már ez is frankó.
Annyi zavar még, hogy Vegánál több Pstate volt, ugye p1-p7-ig, ott jobban tudtam vele játszani, hogy kiakasztom már p2-p3-tól a frekvenciát és a voltot, hogy jobban tartsa low graph-on is, de ez csak a quake-nél zavar (240Hz-es monitornak jól esne). Mind1 megoldottam úgy, hogy felraktam High-ra mindent, aztán hadd szóljon. Így sem megy le 150-160FPS alá. Átlag 180-200+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Adobe Lightroom topic
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- Asus Dual RTX 2080 Ti 8GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Gigabyte Aorus GeForce GTX 1070 8GB Garanciával!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged