- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Igen a több monitorral gondja van a drivernek,bár a vega-val nem volt...talán majd javítják....
"bal felső sarokban rózsaszínes-lilás villódzás" nálam is jelentkezett, de nekem a rivatuner okozta,ha kilőttem megszünt, utána már csak a gyári overlayt használtam,meg mindent ami gyárilag a driverben van.pl. ha fenn volt a wattmann és az msi ab akkor villogott a kép,még pedig úgy ahogy az ab-ben be volt állítva a frissitési idő(a fan curve-nél)...szóval vannak itt még gondok...Kipróbáltam eddig 2db 5700XT-t( mech-pulse),most egy nv2070 van a gépben gondom nincs egyelőre....
Vannak itt bajok ezzel az új dolgokkal rendesen... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest