Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, igen, így van, ahogy írod.
És tovább fog tolódni az inkább sok gyenge mag irányába, lásd az Intel 12th gen-t, vagy amit későbbre terveznek, amikor már akár három féle magcsoport is lehet majd egy CPU-n belül.
Ami azt illeti én 2021-ig 2C4T-vel is elvoltam, de 4C4T mindenre is elég volt, 4C8T -re pedig anno 2-4th gen között úgy néztem, hogy ezt egyáltalán minek, mikor úgysem használja ki semmi? Persze kellett, hogy az I5 normális CPU legyen (ezért kellet ta 4 szál) és kellett valami ami az I7-et feljebb pozicionálja ezért lett abban HT, vagyis 4C8T, de azokban az időkben ez nem volt átlag otthoni körülmények között kihasználva.
A Bulldozer azért volt kezdetben nagy bukás, mert sok fölösleges magja volt, ugyanakkor a magok gyengék voltak, így a legtöbb szoftver végezetül kevés gyenge magot használt belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Küszöbön az androidos PC-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest