Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálgattam életem első mehanikus billentyűzetét 1990.12.12 gyártású. FK-2000 plus. AT/XT kapcsolós, sima Din-ps2 átalakítóval megy.
Játékok alattt nem volt időm de szövegszerkesztőkbe és windows ba is megy minden full iránygomb. Azaz nem gondoltam volna hogy az átlós billek is mennek. Kiváncsi lennék vajon egy oldalnézetes platformba hogyan viselkedik.
Turbo gomb + fel/le hardveresen állítható az ismétlési sebesség. (bár leírása szerint turbo+F1-F12 de nem azzal megy)
Alps SKCM white kapcsolós. [link]Az elázott sérült rozsdás C64 elindul (pár napig száradt), nem minden bill működik és hiányos kicsit (sztem egy borda hiányzik, az RF fedele totál rozsdatömeg). De mivel van még pár c64-em ezért inkább félreteszem alkatrésznek. Amúgy is ez már az új sid-es, modern verzió, gyűjtői értéke kevesebb de chip donornak tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Filmvilág
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Netfone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest