- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
#36531588 #7871 üzenetére
akinek nem muszály, annak felesleges upgradelnie ..
ettől függetlenül a sávszálcsökkentett GPU -kal számolni kell a jövőben - még akkor is ha neked nem tetszik ez a trend ( amúgy sokunknak nem tetszik )Egyrészt ~2-3 év múlva itt a PCIe 6.0 .
Az Intel is kb ~2-3 év múlvára teszi az ellentámadást .. aminek a része lesz a Gen6 -is.
Ha az Intel hozza ki elsőként, akkor én ugyanolyan következetesen ácsingózok a Gen6 iránt.És én azon kezdtem filózgatni, hogy ha hosszú távra tervezek, akkor 2 generációs eltérés már elég érezhető kompromisszum lesz. ( Gen4 vs. Gen6 )
Mindenesetre már kezdek rájönni, hogy nem lehet és nem is érdemes hosszú távra tervezni,
mivel annyi változás várható a jövőben. De a Gen5 nagyon vonz ..> Megnyugtatásul a gen5 rdna3 és gen5 ssd témáról is lekattanhatsz,
> mert több helyen több ember elmondta neked,akikkel 99%-ban egyetértünk, hogy meg kell várni a független teszteket és az alkalmazásokat a végleges véleményhez. Addig minden találgatás.
Az hogy az AMD mit tartogat az új generációval a játékosoknak, azt a jövő évi GDC-n lehet majd igazából megtudni, amikor is a fejlesztők megmutatják min is dolgoznak.
én nem akarok senkit se rá és lebeszélni bármiről.
Mindenki a pénztárcájával szavaz és a verseny jó.> Összefoglalva amiért kampányolsz,
ez nem egy kampány - hanem egy találgatós fórum, ahol is a következő 2-3 generációs trendekről próbálunk információt cserélni.
Én tudomásul vettem, hogy neked teljesen eltér a véleményed. És ez így jó.
Az is jó, hogy ha rámutatsz az érvelésem gyenge és kidolgozatlan pontjaira;
mert akkor tudom, hogy hol kell alaposabban utánanéznem,
és akkor részletesebben is kifejthetem!
Szóval köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest