- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #2665 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz lényegében kimérhető különbség a PCIE3 és PCIE4 vga között (kapcsolatban).
Ehhez nem erősebb kártya kéne, hanem más programozási gyakorlat a jelenlegihez képest (pl. nem mindent betölteni előre a grafikuskártya memóriájába, hanem menet közben tölteni be ahogy kell abba tartalom)..
egy nagy különbség lehet még is... rövidebb játékbetöltési idő, ha jelenleg a vga memóriába másolás lenne a szűk keresztmetszet (és időt igénylő feladat). De nem hiszem, hogy utóbbi jelenség annyit számítana, hogy pcie4 platformhoz ragaszkodna emiatt az ember
De lényegében jelenlegi kártyákkal még a pcie3 esetén a 16x és 8x között is marginális különbség van (mondom ezt én, egy olyan platformon aminek csak pcie2 támogatása van).De ez a B550 chipset ... tényleg nem tűnik nekem úgy, mint ha bármit is változott volna a korábbi promontory sorozathoz képest.. szerintem maximum tényleg csak azon hibák javítására került benne sor ami miatt nem volt népszerű (sőt kitiltották) egyes állami körökben az adott chipsettel szerelt gépeket (így kvázi a teljes AMD platformot hivatali körökben).. és eddig elhúzódott a hiba javítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest