Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Busterftw #9670 üzenetére

A nemrégi részletes vram tesztből látom, hogy jobb lesz 4K ra évekig, (3070 eset amikor mindenre elég a 8gb 1080p-1440p n hát ott se volt s mindenki adta el, pánikolt, na 4K n ugyanez lesz aki azon akar tolni persze) mivel már most majd 15-16 gb ot esznek az új gamek. Stalker 2 re kíváncsi leszek mi lesz. A drágább jobb hűtésű kártyákkal vettetem össze, nem a legalsó-legalsó kateges kiadású kártyákat árban.
    120% ott a difi kb.
    7900xtx ha olvastál volna rendesen leírtam hogy egy csomó játékban gyorsabb annyival , de nem átlagban, ahogy az NV is pár NV-s gameben természetesen, s meg kell nézni hogy melyik mekkora mértékben, hány játékban mert az 1% difit okozhatja egy elhúzós AMD-s vagy épp NV s cím , ezért szokott olykor amúgy a HWU csinálni pl RT mérésnél olyat hogy a nagyon elhúzó vagy bugos mérést kiveszi és utána úgy is leméri , de az összesítésbe nem azt a mérést nézi.
    A 10-15% fix eltérés kb a 6800 vs 3070 .re volt igaz amiről korábban írtam amit vettek a kollegák.
    Már írták páran, hogy miért bajos néha a sima matek átlag mérés.

7900 xtx-t azóta sokszor csökkentették ezért 400e ft körül már vannak jó Pulse s egyéb kiadások. 4080 super jobb kiadások 450-460 től indulnak és a csillagos égig. A 8gb vramnak 1-2 éven belül lesz sok előnye ha már most 15-16gb ot elér a vram éhség ugye RT vel vagy anélkül 4K ba a mérések szerint.
    UE 5 engine-el még RT vel se volt annyira rossz a legtöbb gamenél az AMD így nem hiszem hogy a Stalker 2 nél is nagy difi lenne * ban. S még egyszer a Super akkor is egy újabb kiadás, 7950xtx vel kéne méricskélni igazából ha persze lenne.

Igen lemaradt képzeld mert közbe adminisztrálok..... S inkább arra figyelnék jobban.

[link]
    How Much VRAM is Enough for PC Gaming?Testing GPUs and VRAM Capacity: 8GB, 12GB, 16GB, 24GB
    Techspot

Új hozzászólás Aktív témák