Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
AVX512 ; közben újabb dráma zajlik
..
- AVX 512 will be the future ( HN )
( valaki bedobta a "x64 successor" gumicsontot ..
és erre mindenki ráugrott Linus Torvalds is ..)"End result: go look for AVX-512 benchmarks. You'll find them. And then ask yourself: how many of these are relevant to what I bought my PC/mac/phone for?
And I claim that that is the real problem with AVX-512 (and pretty much any vectorization). I personally cannot find a single benchmark that does anything I would ever do - not even remotely close.
So if you aren't into some chess engine, if you aren't into parsing (but not using) JSON, if you aren't into software raytracing (as opposed to raytracing in games, which is clearly starting to take off thanks to GPU support), what else is there?"én azért egy picivel optimistább vagyok AVX-512 ügyben mint Linus Torvalds.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest