Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
A msrp alatti árusítás, a tálcás termékek megjelenése után ez talán egy újabb jel a sorban, ami arra utalhat, hogy a kínálat már/lassan meghaladja a keresletet.
AMD Brings ‘Aggressive’ CPU Rebates To VARs With New Partner Program: Exclusive
Bár az kétségtelen, hogy egy ilyen program gyakorlatilag elengedhetetlen az OEM gyártók megfogására, szerintem nem indulna el, ha egyébként az AMD mindent eladna még most is 0 perces polcidővel. A program örvendetes célja az, hogy az AMD nagyobb volument kíván értékesíteni. Ez szerintem abból a szempontból jó hír, hogy az AMD úgy tűnik nem kíván kizárólag a magas árréssel eladható termékekkel foglalkozni, hanem fog terméket kínálni az alacsonyabb árszegmensekbe is.
(Persze nem biztos, hogy ebből a mennyiségi alapon számolt kedvezményprogramból mi végfelhasználók bármilyen "áresőt" érzékelni fogunk, hisz alapvetően nem nekünk szól. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy a tálcás termékek valamivel olcsóbbá válnak így a dobozos változathoz képest. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest