Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRitON
aktív tag
válasz
solfilo #4479 üzenetére
3400G-t használok itthon (home office) és a munkahelyemen is 3440x1440@100 monitorral, 95%-ban munkára (elektronikai CAD). Az itthoni gépem GPU-jának adtam +200MHz PBO-t, így gyakorlatilag fix 1.5GHz-en működik, ha terhelve van. Régebbi játékok (2013 előttiek + WoT) gyönyörűen mennek Freesync-kel, van, ami full grafikán. Szerintem hibátlan (pláne ~40W-ból - már ami a GPU-t illeti); persze mindig lehetne gyorsabb.
Vártam én is a 4-5000-es széria APU-it, de most úgy látom, hogy legközelebb DDR5-ös cuccot fogok venni, a DDR4-es APU-k (pl. 4700G) nem nyújtanak sokkal többet; de persze meglátjuk, milyen lesz Lucienne. Diszkrét GPU-t pedig valószínűleg soha többet nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest