Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
hokuszpk
üzenetére
> ha tenyleg a szerverpiac szivja fel a jobb lapkalat,
szerintem meg a szerver chipek a sweet spot-on ~ 3.3 Ghz körül fognak menni ..
Inkább a Threadripperekhez kellhetnek a jobb chipek - amelyeknél elvárt a magas frekvencia.
( persze ha vannak ilyen chipek ..
mert nekem nagyon gyanús, hogy a Threadripper új generációja miért csúszik ... )
> en is vartam az 5 Ghz -t, a TSMC bemondasai alapjan meg kellene lennie.
A TSMC - valami minimál egyszerű hardverre vonatkoztatja a "marketingjét"
És lehet, hogy az AMD-is
gondolom ismeritek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"I discovered how to get my 3900x to boost to 4.6GHz, and why it will rarely reach this value in practice."
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/cfli2n/i_discovered_how_to_get_my_3900x_to_boost_to/
"TLDR: Different CPU instructions generate different amounts of heat, so the advertised 4.6GHz boost can only occur under unrealistic/rare conditions where code only uses "low power" instructions."
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elektromos autók - motorok
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)