Hirdetés
- OLED TV topic
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz
Mz/ts250@300 #4307 üzenetére
6600GT + procituning ?
-
Fáraó
őstag
válasz
szatocs #4177 üzenetére
Everest nem írja ki, hogy lock-os. Lockmentes procit 2003.39. hetéig gyártottak, tehát a procin a sorozatszám utolsó számcsoportjában 0339 alatti számnak kell lennie a lockmentességhez.
Őstagként(!) használnod kellene a gyorskeresőt! Rögtön kidobta a kívánt infót, s tudom még ajánlani az eredmények közül a #1608 körüli hsz-eket olvasásra...
Szerk.: Még ott van mr_ricsi #119-e is...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
kicsitomi88 #4162 üzenetére
Láttam a topicot, el is csodálkoztam: ki nyit egy ilyen speckó témát csak 2400+ -os tuningra? Belenéztem és hát khmm... Elcsodálkoztam(?) - Legyen ez a szó a megfelelő a pozitívabb kisugárzása miatt...
-
Fáraó
őstag
Frankón elírtam mindent
. Szvsz 40-50 között optimális, 50-60 között nem annyira jó, 60 felett lehetőleg nem szabad. Hallgass inkább Bundásra!
Meló közben vagyok, sajna nem figyeltem. -
Fáraó
őstag
válasz
LordVader80 #4009 üzenetére
Szvsz:40-50 között az ideális, 40-50 között már nem túl jó, 60 felé nem érdemes engedni.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Nem vagyok Pro!
Ha a RAM-od 400-as akkor érdemes lehet váltani. Húztad már a procidat 166-ra? Ha azt bírta akkor érdemes lenne megnézni a 200-at is. Plusz ha a CPU-t és a RAM-ot nem 1:1 arányba akarod használni, akkor lehet cserélni. Ki kell próbálni, le kell mérni.
Az enyém szerencsére bírja a 200-as FSB-t.
-
Fáraó
őstag
Valszeg a jó hűtés miatt... Azt, hogy ennek sem szabadna károsodni nem mondanám biztosra, fizikailag nincs két egyforma proci.
Utólag néztem csak meg a képet és láttam hogy ez egy mobil barton -alapfesz 1.55V ha jól tudom. Nézd: ha jó a hűtésed és bevállalod akkor csináld, absz. nem lehetetlen a tuningpotenciálja miatt -de szvsz a határán vagy a 13X200-al.
Ez csak az én véleményem. Várd meg a többiekét is. -
Fáraó
őstag
Lehet, sikerül egy újabb Barton. Ennek nagyon örülnék
.
-
Fáraó
őstag
Én is mindig fo#&ok minden hűtőlevételkor. Mindig azt mondom: ''Csak most ne!''.
Ilyenkor egyáltalán nem vagyok ateista -egyébként se, csak ilyenkor megnő a hitem és jobban fohászkodom. -
Fáraó
őstag
Az infrás érzékelő pontosan hol méri a proci hőmérsékletét?
AN7-es deszkám van, amiben a proci hőmérséklete az elmúlt időszakban folyamatosan emelkedett. Tegnap lekaptam, láttam hogy egy kis paszta lement a proci oldalára + fent nem nagyon volt. Újrakentem, de mivel nem volt otthon alkesz csak fülpiszkával tisztogattam meg a procimag melletti részt. Még maradt ott, és arra gyanakszom hogy az érzékelő a paszta hőmérsékletét méri. Ma szerzek alkeszt és ismét takarítok. Vkinek vmi tapasztalat, tanács? Mire figyeljek még? -
Fáraó
őstag
Szia!
A te procid AMD Athlon 64-es, nem AMD Athlon XP. Ez az Athlon XP topic, a téged inkább érdeklő Athlon64 topic, az itt van: [link]
Először is írd már pontoson mit is húztál fel 800MHz-el.
A memóriáddal -nem a biológiaival- meg gond van, a 533-as nem igen fog 800-on menni.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Az Athlon XP mellé én is gondolkoztam milyen VGA lenne a jó. A 7600GS mellett döntöttem és nem bántam meg. A kártya topicja: [link] E mellé a proci mellé sztem a legjobb választás!
-
Fáraó
őstag
Hali!
Volt olyan proci hogy 3100+?
Most felhúztam a régi 2400+-os TbredB magos procimat 11X200-ra, s az Everest most ezzel a típussal azonosítja. Azt hittem ami 11X200-as az csak a 3000+,3200+-os lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest