- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Armagedown #3468 üzenetére
Tesztek alapján egyébként jó az integrált VGA, de játékokban kritikán aluli. A 2005-ös NFS Most Wanted pl. remekül fut nvidia 7900gt max grafon, míg egy Kabinin nekem játszhatatlan volt, hiszen nagyon gyér az egy csatornás 64bites osztott memóriabusz
-
dzseki
csendes tag
válasz
Armagedown #3468 üzenetére
Persze akartam is írni, hogy ezt én sem tekintem objektív mérésnek, de ahhoz nem volt türelmem, hogy 20 játékot egyenként végigpróbáljak, mellesleg meg a játékokat is optimalizálják valamire (vagy pont nem...) -ugye, szóval attól sem lennénk sokkal beljebb. Én egyébként meglepődtem, hogy az alacsony fogyasztás ellenére HD8400 milyen közel van a 7950GT-hez, érdekes az is, hogy a 6600 ennyire lemaradt mindenben.
-
potyka2
csendes tag
válasz
Armagedown #2922 üzenetére
A igp van használatban a 6600 csak a minimum gépigény a cod4-nek.
itt többen azt mondták hogy nem játszható igp-én
-
PuMbA
titán
válasz
Armagedown #1975 üzenetére
Én se értem, hogy mi értelme ilyet beletenni, a GT610 annyit fogyaszt, mint maga az egész konfig amibe belemegy
Ráadásul hasonló sebességű a kártya leszámítva, hogy a memória sávszélje kicsit jobb, mert van neki egy teljes DDR3 sávja, nem osztva a CPU-val
-
GRaul
őstag
válasz
Armagedown #1975 üzenetére
akkor megveszem, mert plusz eger is jó tallonba otthonra, meg a vidkari is ha baszaik a főgépbe a kari.
az 5150 mellé meg igy megnézem milyen -
sg22
senior tag
válasz
Armagedown #699 üzenetére
na miben ...
nem a proci teljesitmenyet, az tokmindegy. ez egy apu, igp + cpu. apu hoz kell a dual channel meg a bika ramok, hogy az igp szarnyaljon. dual channellel 2x annyi fpsed lenne igp-vel jatekokban, pl dota 2 -ben, vagy ott van a tobbi grafikon, nyalazzatok at.es azert az hogy nem jatekra valo. hat nemtudom, szerintem a jatekosok 80%anak megfelel ez a teljesitmeny. ez az 50 euros proci, meg egy 3-4 eves vga
-
iMaverick
addikt
válasz
Armagedown #699 üzenetére
és (#696) radi8tor1: akkor megfordítom a kérdést: Mi a
lóf&#@#@izé jófenének 8 mag egy ilyen platformba? Ugye a hsz. amire reagáltam azt firtatta, hogy a Beema hozhat(na) 8 magot, vagy bikább VGA részt. Erre reagáltam, hogy azt kifogja-e szolgálni a single chanel.Remélem érzitek a helyzet abszurdságát? Egy ilyen HTPC/NAS alapnak való cuccosba 8 mag? Ne vicceljünk már! Akinek ilyen igénye van, az vegyen "normális" desktop kütyőt...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Armagedown #372 üzenetére
-
PuMbA
titán
válasz
Armagedown #301 üzenetére
Körülbelül kétszer gyorsabb nála, szóval simán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Armagedown #160 üzenetére
60 FPS-es Hobbit előzetes azért 100%-on pörgeti és nem tudja csak 50 FPS-el lejátszani:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Armagedown #141 üzenetére
WinRAR 5.01 x64 egyszálas teszt:
WinRAR 5.01 x64 többszálas teszt:
1333MHz 4GB RAM-al.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Armagedown #123 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Armagedown #117 üzenetére
Milyen tesztet hiányolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest