Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
Konfigos #10922 üzenetére
Én megértem a dühöd de itt a Ph-n sok fórum is úgy indul hogy higgadtan((és a szóhasználatod lehetne visszafogottabb is legalább egy nyilvános topikban) és ezt inkább privátban kellene.
Kivel érdemes üzletelni topikból:
"- Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!DE:
Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád, vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna, annak helye az Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topicban van.Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
- bejelentő posztja
- bejelentett esetleges válaszaAmennyiben vita alakulna ki, azt az Üzleti vita topicban rendezzétek!"
És bocsi csak úgy éreztem ez le kell írnom.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged