Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dealerman #14740 üzenetére
Melyik 21k-s AMD prociban van 4 mag, és használható VGA-vezérlő? Mert szerintem egyikben sem. Még a 6800K-ban is csak 2 piledriver modul van, nem 4 mag. Gondolom, olvastál teszteket arról, hogy a dupla modul 2 maghoz képest csak átlag +60%, ahogy pl. HT +30%.
Sajnos az AMD-től számomra egyetlen elfogadható proci létezik, az a 6800K, annál gyengébbnek kevés a teljesítménye, ahogy a 8670-nél gyengébb IGP-kkel sem mész sokra egy igényesebb játék esetén (és még ezzel sem feltétlenül).
Az olcsóságnak ára van.
Amúgy konkrétan van összehasonlítási alapom, és az árakat összehasonlítva még mindig vastagon megéri az Intel, ráadásul pl. a HD4600, amennyire én láttam teszteket, kb. 15%-kal gyengébb csak a HD8670-nél (de majd tesztelem magam is). Az persze más tészta, ha az embernek nincs erősebb cuccra pénze, de akkor azt kell mondani, én sem tagadtam, hogy ezért vettem AMD-t. De erősködni, milyen "király" egy meglehetősen harmatos hardver, az inkább nevetséges, másokat (akik pl. megvesznek egy ilyen "4 magos" procit gagyi igp-vel, aztán nem futnak a játékaik, vagy csak szemrontó grafikai beállításokkal) ezzel becsapni meg nem úriemberhez méltó dolog. -
Johnie
tag
válasz
dealerman #14742 üzenetére
Youtube-os videót bárki tud feltölteni, bármilyen szöveget mellékelve hozzá amit nem szégyell.
Ugyanitt láttam Crysis-t futtatni Geforce 4 MX 440-en. Szóval....én nem hinnék minden Youtube-os videónak.
Ha neked elég az, hogy egy BF4-et tolj minimum beállítások mellett akkor vegyél a jövőben egy APU-t gyors és drága memóriákkal.
Ha viszont nem elég akkor felejtsd el a drága APU-t és memóriákat, vegyél egy olcsóbb sima 4 magos procit mellé dvga-t (7770, 7790) és játssz dupla-tripla annyi fps-el úgy hogy a költségvetésed nem kerül többe 10-15000 Ft-nál -
katt777
félisten
válasz
dealerman #14712 üzenetére
Metro, TDU2, ill. hasonlóan megterhelő játékok, Witcher 2 még úgy alapból elfutott, csatánál már gázosabb. Kisebb felbontásban nagyobb az esély, de nem szabad elfelejteni, hogy a grafikai összetettség sokkal jobban terheli a VGA-t, mint önmagában a felbontás. Vagy egyszerűen olyan randa a játék minimumon, hogy nem bírod nézni, ha meg javítasz a megjelenítésen, nem fut rendesen.
Gainka: Teljesen értelmetlen 7770 alá, ha a vga kihajtása a cél, ill. ennyi az anyagi keret. Én inkább most egy 6800K-t vennék, aztán később összespórolnék egy jobb VGA-ra... Ja, pont ezt tettem!
És nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Gamepad
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CNC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest