- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Kizárt hogy a 6800K a HD 7750-essel Dualban működjön,hisz teljesen más az architektúrája a két grafikus rendszernek. A 6800K 8670D-je ugyanúgy VLIW4-es mint az 5800K 7660D-je,a 7750 pedig GCN ugyebár...
TaylorPro:
az IGP mennyin megy, 1013Mhz?
Hm egy ideig azt hittem nekem is megy 2400-on a ram..de végül is nem sikerült még sem stabiliználnom még 2400-as NB mellett sem.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
biosban hagyd auton, hogy tudjad win alol húzni, mintha ezt olvastam volna itt korábban
és ezzel tuningolj -
atti_2010
nagyúr
-
Vartanus
őstag
Nagyjából semmi nincs összefüggésben,egy lapkában vannak annyi az összefüggés de egy jó lapban minden külön és széles skálán módosítható.
Bár a tied csak egy A55 DGS így nem tudom hogy mennyire ad lehetőséget,de a gyengécske VRM miatt a tuningot nem is nagyon erőltetném azzal a deszkával személy szerint -
Findzs
addikt
ajánlott olvasmány a kaveri gddr5 támogatásáról:[link]
a linken szereplő felhasználó az aida egyik fejlesztője és ők már a megjelenés előtt hónapokkal megkapják a közelgő termékek leírását, hogy fel tudják rá készíteni a progijukat, tehát elég hiteles forrás és ő azt mondta, hogy tuti jön gddr5 -el kaveri valamilyen variációban asztali gépekhez
#7937:
persze ismerem a dolgot minél többet gondolkodik az ember annál jobban belehabarodik, hogy mit is kéne venni? elég lesz az nekem? nem kéne kicsit többet szánni rá? stb -
-
atti_2010
nagyúr
Akkor kell venni különn ddr5 memóriát?
Nem olyat nem lehet kapni, az rá lenne forrasztva az alaplapra és nem más mint a VGA is megtalálható GDDR memória, de szerintem az ára miatt ezt csak a mobil cuccoknál lépik meg, habár az Asusnak volt már Inteles lapja amire forrasztva volt a DDR memória.
-
-
Def26
félisten
Még azt szeretném kérdezni, hogy mennyire kényesek ezekhez a 2400Mhz -es ramokhoz a lapok? Egy Asrock fm2a85x lapot javasoltatok a múltkor. Nos ebbe bátran belerakhatok akármilyen márkájú ddr3 2400Mhz -et?
Csak azért kérdezem, mert ugye a kompatibilitási listánál jóval több ramot is el szoktak fogadni. Ha viszont az asrock kényes erre akkor tudtok mondani olyan lapot ami kevésbé érzékeny a ramokra? -
atti_2010
nagyúr
Nagyjából, kisebb csíkszelességen jön valószínűleg nő a frekvencia csökken a fogyasztás, GCN IGP -vel és Steamroller CPU -val érkezik megnövelt sebességű memória vezérlővel (2133 vagy 2400 Mhz) de ami még ennél is jobb hogy közös memória címzést használ az IGP-CPU így nem kell ide oda tologatni az adatokat, de lehet ezen kívül még lesznek finomságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged