Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M0RGI
őstag
Milyen papír? Kitöltöttem ezt az űrlapot, az nem elég?
De amúgy utána már rendben lett a billing is, bár mégis valami baja van a kártyával, mert ezt írták:We canceled your current order (s) at Amazon.de because we were unable to charge your credit card.
We were unable to find out why your credit card was declined. A charge can be rejected for a variety of reasons. Some of them are not related to the validity of the credit card. For this reason, we often try to process the load at a later time.
You may need to contact your card issuer. Some exhibitors may restrict electronic and internet purchases.Mindezt persze azután, hogy engedte a rendelést, meg zárolva is lett az összeg a számlámon. Erre utána meg törölték a rendelést a fenti szöveggel.
De nem értem ha nem volt oké a kártya, egyebek, akkor miért terhelhették meg egyáltalán?
Most persze be van ragadva a zárolás, rendelés meg törölve.
Egyszerűen nem értem. -
M0RGI
őstag
Most megint ezzel szivatnak. Mondja már meg valaki mi a bajuk?

Elküldöm, erre jön a szöveg, hogy "We will review your information and contact you within 24 hours. Please do not create new Amazon accounts until we verify your billing information. Any new orders that you place may be delayed or cancelled."Ugyanezt játszották el korábban is, elküldtem kitöltve, aztán visszajött a mail, hogy zároltak és töröltek.
-
M0RGI
őstag
Ezeket kérte az email: The following information must be clearly displayed on the statement:
-- Your name and billing address.
-- The last 4 digits of the card number.
Egyből rámentem a megadott linkre, a name és billing addresst ki is töltöttem (kártyaszám beírási lehetőséget egyáltalán nem láttam). Elküldtem. Utána jött a második üzenetük.
De nem értem, hogy ha nem vettem észre hova kell írni a kártyaszámot, akkor miért nem szól, miért engedi elküldeni? Ugyanígy nem értem, hogy ha hiányosak voltak már az elején a kártyaadatok, akkor miért engedte a kártyát rögzítein egyáltalán? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Egy telefont szerettem volna rendelni Amazonról, bevittem a bankkártya adatokat ,stb (bár fura volt hogy a biztonsági kód nem kell neki), engedte a megrendelést, látszólag minden rendben volt. Aztán jöttek az üzenetek, miszerint:
"There was a problem confirming your payment information. To prevent potential misuse of your payment card, we have placed your orders on hold and locked your account. You will not be able to place orders until we verify your information. To resolve this issue, we need to verify a recent statement for your VISA ending in 72."
"we have canceled your order (s) and closed your customer account. This decision is final and irreversible. Please do not open new customer accounts."WTF? Ilyenkor mi van, mit csináljak? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HBO Max
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest