Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Milyen papír? Kitöltöttem ezt az űrlapot, az nem elég?
De amúgy utána már rendben lett a billing is, bár mégis valami baja van a kártyával, mert ezt írták:We canceled your current order (s) at Amazon.de because we were unable to charge your credit card.
We were unable to find out why your credit card was declined. A charge can be rejected for a variety of reasons. Some of them are not related to the validity of the credit card. For this reason, we often try to process the load at a later time.
You may need to contact your card issuer. Some exhibitors may restrict electronic and internet purchases.Mindezt persze azután, hogy engedte a rendelést, meg zárolva is lett az összeg a számlámon. Erre utána meg törölték a rendelést a fenti szöveggel.
De nem értem ha nem volt oké a kártya, egyebek, akkor miért terhelhették meg egyáltalán?
Most persze be van ragadva a zárolás, rendelés meg törölve.
Egyszerűen nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest