- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
óóóó....
úgy hirdeti magát, hogy:"Szerelmünk a fotózás! 1991 óta... Szakértő munkatársaink várják a kérdéseit. Hivatalos Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Fujifilm, Pentax, Olympus Pro Partner. Szaküzletek, webáruház, fotós rendezvények, valóban óriási raktárkészlet."
ha somnia nem jön elő azzal az egy mondattal... akkor nekem pl eszembe nem jutott volna az ali... -
eladohardver
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amikor olyan terméket akarsz venni ami itt nincs raktáron és nem képes magától hetekig írni a webshop a vásárlónak, hogy Nincs raktáron és ennyi és ennyi időbe tellik beszerezni.
Hanem e helyett azt mondja hogy nem tudjuk mikorra fogja szállítani a sanyi a készüléket majd jelzünk, ha többet tudunk....
22 munkanap 30+ nap után ugyan ezt az infót ismétli...
a sanyi szalonok nem válaszolnak... a sanyi ügyfélszolgálat meg elhajt, hogy kérdezzem a sanyi szalont....
Ilyenkor ne mond hogy nem számít a kommunikáció... -
eladohardver
őstag
Aliexpress-en én kb 3x vásároltam aliexpress store - ból, a többi olyan 20 körüli rendelés kínai gyártóktól volt, 1x volt hogy nem jött meg a rendelés, (store-ból) pénzt vissza kaptam... Azon felül pozitív tapasztalataim voltak... Kommunikativabbak mint némelyik magyar webshop.
Amazon-t sosem használtam... -
eladohardver
őstag
Üdv!
Szeretnék egy fényképezőgépet vásárolni amazon.de-n keresztül...
Valaki vásárolt már ettől a nem is tudom mi ez... store-ból?
Merjem megrendelni? Azt írja New... vajh valóban azt fogja el küldeni nem egy leharcolt valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest