Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
Sziasztok,
Biztos többen kérdezték már, de ilyen konkrét esetet nem találtam, pedig olvasgattam a topicot (mod.: látom, hogy pár hsz-szel ezelőtt is hasonló a topic, csak az még elmélkedés ez meg már kész helyzet
).
Rendeltem amazon.com ról és amazon.de-ről is egy-egy nagyon hasonló terméket.
Az eladó mind a 2 esetben ugyanaz, USA székhelyű Cluburban USA .
Amazon.com-ról még ott helyben kifizettem a 27% áfát és meg is jött a csomag. A plusz vámot itt helyben kifizettem még átvételkor.
Viszont amit a .de-ről rendeltem ott nem kellett plusz áfát fizetni és a vételnél ki is írta, hogy "Endbetrag inkl.".
Erre meg fennakad a vámon ("A vámkezeléshez szükséges dokumentumok bekérése (ügyfélre vár)").
Ilyenkor mi van? A német és a magyar áfa közti különbözetet kéne kifizetnem (azt gondolnám, hogy azt már a rendeléskor kifizettetné)? Vagy a teljes "Endbetrag inkl."-os árra a még 27%-ot (de akkor ezt még miért nem akarta szintén a vásárlásnál kifizettetni)?Nem igazán következetes így a rendszer.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).