- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ!
Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ...
ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest