Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ!
Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ...
ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi, de most sajnos nagyon kevés időm van (ma az utolsó nap, hogy visszaküldhetném a csomagot) ezért ha szó volt már róla - minden bizonnyal, igen, - akkor elnézést!
Szóval, mi a visszaküldés menete (amazon.uk)?
Van "return label"-em, kinyomtattam, ragasztgattam a csomagra, de mikor ma a postán mutattam a kis csajnak, hogy ezt szeretném feladni, akkor azt mondta, hogy ez drága lesz. Mondom elvileg visszautalják (gondolom). Erre ő, hogy inkább meg kéne nézni, hogy annál a szállítónál, akik hozták a csomagot, hátha ismeri a rendszer a megadott kódot. Mert náluk nem. Az a baj, hogy lövésem nincs, hogy hogyan is jött.
Egyébként azt mondta, hogy kb. 9-10e Ft lenne csomagonként a szállítás. Egy tizenpárezer forintos cuccot félek így visszaküldeni. Nem lenne jó még bukni rajta.Valaki segítsen pls. hogy ma el tudjam intézni a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Villanyszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest