Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ!
Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ...
ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest