- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi, pont ilyen jellegű tapasztalatra voltam kíváncsi.
Valóban a hűtés hiánya is lehet az ok, az adott modell asztali 3.5” verzió és elvileg van valami szellőzése.
Egy „csillapítás” nélküli vékony kartondobozban szállítás közben ha nem hímes tojásként bánnak vele azért érhetik olyan mechanikai behatások (még ha nem is szándékosan dobálják), amik rövid távon ki tudják nyírni és hibás szektorok, emelkedett hőtermelés az első tünet általában, majd jön a „click of death”(persze ez kezdődhet a szellőzés hiányától is ahogy írod).Engem azért meglep, hogy egy ilyen sérülékeny alkatrészt ilyen gyengén csomagolnak
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AlzaErgo ErgoArm D05B Tube - Akár 2db 32" monitorhoz
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).