Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi, pont ilyen jellegű tapasztalatra voltam kíváncsi.
Valóban a hűtés hiánya is lehet az ok, az adott modell asztali 3.5” verzió és elvileg van valami szellőzése.
Egy „csillapítás” nélküli vékony kartondobozban szállítás közben ha nem hímes tojásként bánnak vele azért érhetik olyan mechanikai behatások (még ha nem is szándékosan dobálják), amik rövid távon ki tudják nyírni és hibás szektorok, emelkedett hőtermelés az első tünet általában, majd jön a „click of death”(persze ez kezdődhet a szellőzés hiányától is ahogy írod).Engem azért meglep, hogy egy ilyen sérülékeny alkatrészt ilyen gyengén csomagolnak
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).