Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz donjohnson #6582 üzenetére

uk és de rajta van az első vonalbeli országok listáján, ott a hangosat árulják. Ha jól értem, akkor a basic működik azokban az országokban is, csak a felülete nem integrálja az egyéb előfizetős csatornákat és bérlés/vásárlás lehetőséget. Szóval a basic lehet eléri a streaming tartalmat első vonalbeli országban is, de a hangossal több mindent lehet. A bibi az, hogy nem lehetséges a fullost basic móban használni hivatalosan, legalábbis amazon videóhoz.

Valsz az amics shopból lehet rendelni [link] vagy olyan eu országban venni, ami másodvonalbeli.

A korábbi linkemen ott van a leírtás
    "Fire TV Stick Basic Edition is available for sale for shipping to France from Amazon.fr, to Italy from Amazon.it, to Spain from Amazon.es, to Canada from Amazon.ca, to Mexico from Amazon.com.mx, and to Brazil from Amazon.com.br. Customers in other eligible countries can purchase Fire TV Stick Basic Edition for international shipping from Amazon.com."

Csütörtökön vettem egyet, szépen ment is a németeknél, csak most láttam, hogy eddig elkerülte a figyelmemet ez a szivatás az eszközök működésénél.

Új hozzászólás Aktív témák