Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
uk és de rajta van az első vonalbeli országok listáján, ott a hangosat árulják. Ha jól értem, akkor a basic működik azokban az országokban is, csak a felülete nem integrálja az egyéb előfizetős csatornákat és bérlés/vásárlás lehetőséget. Szóval a basic lehet eléri a streaming tartalmat első vonalbeli országban is, de a hangossal több mindent lehet. A bibi az, hogy nem lehetséges a fullost basic móban használni hivatalosan, legalábbis amazon videóhoz.
Valsz az amics shopból lehet rendelni [link] vagy olyan eu országban venni, ami másodvonalbeli.
A korábbi linkemen ott van a leírtás
"Fire TV Stick Basic Edition is available for sale for shipping to France from Amazon.fr, to Italy from Amazon.it, to Spain from Amazon.es, to Canada from Amazon.ca, to Mexico from Amazon.com.mx, and to Brazil from Amazon.com.br. Customers in other eligible countries can purchase Fire TV Stick Basic Edition for international shipping from Amazon.com."Csütörtökön vettem egyet, szépen ment is a németeknél, csak most láttam, hogy eddig elkerülte a figyelmemet ez a szivatás az eszközök működésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest